Getting personal

Zo’n tweeëndertig dagen later


Alright. De laatste blog is al meer dan een maand geleden. Dat is niet helemaal hoe ik het voor me had gezien, dat beginnen met een frisse start op SL en dan na drie blogjes het weer voor gezien houden. Dat is echter niet het enige. Hoewel het voor de meeste misschien al wel duidelijk was: ik ben al lang weer terug in Nederland. Niets terugkeren op de vijftiende in augustus, na een week had ik het er wel gezien. Een combinatie van levenspaden die elkaar kruisden terwijl ze elkaar het licht niet in de ogen wilden gunnen en misverstanden, deed me besluiten naar huis te gaan. Wat ik daarna precies gedaan heb?

Ik had even nodig om aan het idee te wennen dat mijn superzomer op een andere manier een superzomer moest worden. Ik zou niet kunnen hardlopen bij de Franse zon, ik kon er niet vandaan bloggen en ik kon ‘vakantiewerk in het buitenland’ voorlopig nog op de bucketlist laten staan. De beslissing om te gaan maakte ik volledig met mijn verstand. Inmiddels heb ik mijn plekje weer gevonden, doe ik leuke dingen in Nederland en zit ik weer als kassabliepmiep in de winkel. Stuff’s back to normal.

☑ Verder regelde ik alle voorbereidingen voor de intro en uni. Ik heb er zin in, kan ik dat zeggen?
☑ Ik ging naar Despicable Me 2 en genoot met volle teugen. Het is voor mij de film van het jaar, in bad and in good times. Ik ging overigens met de auto (yes!) met beste vriendinnetje en het kostte twee pogingen voor we de film zagen. Wij kunnen nooit als normale mensen naar de bioscoop.
☑ Autorijden is gewoon leuk als je eindelijk alleen mag
☑ Ik vierde mijn verjaardag in Frankrijk met de lekkerste vruchtentaart die ik ooit op heb. Volgend jaar weer?
☑ Gedoe in Frankrijk liet me zien we mijn echte vrienden zijn en wie er vooral zin in hebben een vriend te zijn als het hen uitkomt.
☑ Hardlopen wilde me een tijdje niet lukken, but I’m back in the race! Zaterdag op JKR kun je er alles over lezen.
☑ En… ik ben flink hard aan het bloggen gegaan, inclusief foto’s van Frankrijk, inspiratie en mijn to-read lijstje.

Zo. Nu ga ik er even van uit dat ik voorlopig niet meer verdwijn. But, just in case, I will come back (:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Daan 31 juli 2013 at 16:53

  Despicable Me 2. Die moet ik ook nog eens gaan kijken. En Monsters University!

 • Reply Dina 31 juli 2013 at 17:27

  Welkom terug!

 • Reply Laura - what about her 31 juli 2013 at 18:25

  Wat een ontzettend leuke blog heb je! Ik ben blij dat je weer terug bent.

 • Reply Anoek 31 juli 2013 at 20:29

  Leuke blog! En ga maar weer veel schrijven ja :) dan lees ik mee!

 • Reply Masha 31 juli 2013 at 21:08

  Ik heb echt een zwak voor Pixar films!

 • Leave a Reply