Bloggin', Give them love

Woorden van anderen voor vandaag

Ik ben een beetje uit m’n hum. Het is me niet helemaal duidelijk of dat komt door de eerste verschijnselen van mijn immer durende winterblues of door het feit dat de ‘volgende’ 7 weken begonnen voordat ik bij kon komen van de ‘vorige’ 7 weken. Alle vermoeidheid van dat laatste kwam er in ieder geval dit weekend wel uit, dus sorry, ik heb voornamelijk opgerold in bed liggen pitten. Ik mis het hardlopen (maar mijn blessure is te veel aan me gehecht) en ik heb de sportschool al vier weken niet meer van binnen gezien – dat heeft waarschijnlijk ook zo z’n negatieve effecten op me.
Om mezelf en jullie een beetje op te fleuren deel ik daarom vandaag gewoon een paar links van lieve mensen, mooie verhalen of andere praktische tips. Maandag is wat dat betreft echt mijn favoriete blogdag, want dan staan veel plots, diaries en andere ‘lange’ artikelen van het weekend weer online.

 • Sabine schreef over Japan. Nu trekt het Oosten me helemaal niet zo, maar dit zijn toch wel hele mooie plaatjes.
 • Anne schrijf hele fijne blogjes over haar vrouw (en ik vind prachtig hoe trots ze die vertelt), over reizen, over haar maatje en over afvallen. Ze gaat gewoon heel moedig door en dat vind ik – ondanks dat ik er niet meer mee bezig ben – stoer. Zet ‘m op, Anne, die laatste paar kilo’s lukken ook nog wel!
 • Stella schrijft iedere maand haar favorieten op en mijn levensdoel is om in haar lijstje voor te komen, want het zijn altijd zulke goede tips! Nee, grapje, ze schrijft ook gewoon hele leuk stukjes. Gaat dat zien!
 • Lauriëtte volg ik eigenlijk pas kort – a shame, je comprends – maar ze schrijft hele leuk en heldere artikelen. Van deze werd ik ook blij, ik vind mensen die over de toekomst praten gewoon heel inspirerend!
 • Francien, omdat ze in Kaapstad zit op het moment. Should I say more? Nee hé, we snappen wel waarom deze in mijn lijstje voorkomt.
 • Rosanna, vriendinnetje van de Bodieboost-periode, loopt stage bij Charlotte’s Law. Dit blog ging over taal en auteursrecht. Rechten is echt helemaal niks voor mij, maar dankzij deze blog blijf ik toch een beetje up-to-date over het informatierecht.
 • Laura, omdat ze hier iets schreef wat ik ook had kunnen schrijven. Of misschien wel had moeten schrijven. En omdat ze al haar tentamens gehaald heeft – van beide studies – waarvan mensen zeiden dat ze het niet kon. Badass hoor, Lau ;)

Kunnen jullie vast wel even vooruit toch, tot mijn woorden weer positief en inspirerend zijn? :) Laat vooral ook even achter welke blogs jou deze week geïnspireerd hebben. Het is niet de bedoeling dat dit een spam galore wordt van je eigen blog, maar juist om je waardering naar een andere blogger toe te tonen :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Stella 10 november 2014 at 14:17

  WAT LIEF! Ik denk dat jij jouw levensdoel zeker gaat bereiken. Ik kan het zien in mijn glazen bol. De blog van Rosanna lijkt me echt heel interessant en leerzaam. Een artikel over auteursrecht een taal, super interessant voor een Taalwetenschap studente als ik! Ik ga zeker een kijkje nemen (: De andere blogjes ken ik allemaal en ik ben het helemaal eens met alles wat je erover geschreven hebt. Fijn lijstje dus, om een lang verhaal kort te maken! Veel liefs!

 • Reply Stella 10 november 2014 at 14:20

  Aaah wacht eens even, ik heb het een beetje verkeerd begrepen geloof ik. Rosanna schrijft wel eens stukjes voor een blog die Charlotte’s Law heet. AHA. Maakt het niet minder interessant natuurlijk!

  • Reply admin 10 november 2014 at 14:23

   Haha, that is right! Ze blogt zelf ook wel hoor, maar dat zijn blogjes van een ander kaliber. Ze loopt nu inderdaad stage bij Charlotte haar bedrijf. Hartstikke handig zo iemand die je van die ingewikkelde vragen kunt stellen over merkenrecht en auteursrecht :) Ik vind informatierecht (obviously) dan ook wel de meest exciting vorm van rechten. Jij kunt je daar een middag lang vermaken, denk ik!

 • Reply Dina 10 november 2014 at 14:29

  Leuk lijstje! :)

 • Reply Silke 10 november 2014 at 14:36

  Wat leuk dat je andere blogs zo in de schijnwerpers zet!

 • Reply Sabine 10 november 2014 at 15:06

  Ahh lief van je! Zo werk je indirect mee aan mijn snode plannen om heel de wereld te indoctrineren met mijn buitensporige Japan-liefde, heheh.

 • Reply Anne 10 november 2014 at 17:24

  Ah wat lief dat je me noemt! Ik moet eerlijk bekennen dat ik op het moment wel een ontzettende sukkel ben want dat afvallen gaat niet zo heeeeeul lekker. Maar dat komt ook wel weer goed ;)

 • Reply Laura 10 november 2014 at 19:39

  Hihi, thanks lief! En knuffel! Hopelijk voel je je snel weer de oude.

 • Reply Eva 10 november 2014 at 21:03

  Wat een fijn lijstje! En die herfst/winterdip en dat het dan ook nog donker is ’s ochtends en en en .. blegh, het slaat hier ook aardig toe, niks om je zorgen om te maken dus! Gewoon even flink doorheenslaan en doorademen, komt wel goed :)

 • Reply Mylene 10 november 2014 at 22:24

  Aaah goed lijstje. Ik ga ze eens checken!

 • Reply Liliane 12 november 2014 at 15:41

  Like the links!
  Helaas van deze week even geen inspirerende blogs want ik had het zo druk dat ik amper tijd had om blogjes te lezen, boehoe :(

 • Reply Bianca 12 november 2014 at 18:10

  Veel, veel veel inspiratie! Ik ben momenteel in de ban van Ijsland. Zó mooi die foto’s die ik voorbij zie komen!

 • Reply Daan 15 november 2014 at 02:13

  Gewoon in bed blijven liggen. Dat wil ik ook graag weer eens…!

 • Reply Lauriëtte 16 november 2014 at 15:00

  Super lief! Bedankt voor de mention! :D Hoop dat je je snel weer iets beter voelt! :)

 • Leave a Reply