Healthy, Winactie

Winactie: Bodieboost! (2x)


Veel later dan gepland staat er nu dan toch iets leuks voor jullie online. De eerste dagen 2013 bracht ik vooral door in bed, achter de kassa, al schrijvende aan papers en verslagen en ik ging lekker hardlopen. Daarnaast ben ik weer vol op bezig met Bodieboost (je weet wel, dat dieet dat een jaar geleden op ieder’s blog verscheen behalve op dat van mij? Niet?) en dat wel om één van mijn 2014 doelen te halen.

Afgelopen oktober ontmoette ik bij toeval de schrijfster van de methode (of lifestyle zoals vriendinnetje Robin het graag noemt), Charlotte Willems. Ik vind Char een hele toffe meid. Ze is super enthousiast, ik denk niet dat ik iemand ken die je met nog meer Engelse quotes om de oren slaat en een bommetje vol energie. De ideeën vliegen uit haar mond met regenbogen tegelijk en ze praat vooral over unicorns, gezond eten, genieten en het ambiëren van je dromen. In november kwamen haar twee nieuwe boeken uit: het Bodieboost kookboek en het Bodieboost dagboek. En ik mocht ze voor jullie reviewen!


Bodieboost is een methode om af te vallen of een gezond leefstijl te ontwikkelen. Het principe gaat uit van 5 families (zuivel, koolhydraten, eiwitten, fruit en groente) waarvan je iedere dag 2 porties moet nemen. Dat kan zijn een croissantje met een dikke plak kaas of een gezond soepje met een stokbroodje tapenade. De eerste paar weken volg je weekmenu’s om het systeem eigen te maken en daarna kun je, zodra je de porties kan dromen, je eigen dagen samenstellen. In het kookboek vind je 6 nieuwe weekmenu’s een bunch aan lekkere recepten voor zowel ontbijt, lunch, avondeten en de speciale jokers. Dit zijn je twee verplichte snaaimomenten in de week, zodat je niet ‘all you can eat’ gaat als je er even doorheen zit ;) In het dagboek kun je je menu’s en je vorderingen, dromen en doelen bijhouden. Verder gaat Bodieboost (en Charlotte) uit van: iedere dag is een nieuwe kans. En dat vind ik heel tof.

Komt-ie dan hè… Nee, niet vandaag. Ik ga vandaag namelijk iets veel leukers doen: je kunt beide boeken (t.w.v 25,-) winnen! Het enige dat je hoeft te doen? Sleeping Lion te volgen op Bloglovin’ en als je het leuk vind de Bodieboost Facebook liken. Je hebt tot maandag 13 januari de kans om mee te doen.

Nog iets? Jaaa, ik hoor graag van jou welke grote dromen jij ambieert zodat je net zoals deze leuke dame mensen om je heen kan inspireren. Of dat nou afvallen, je eigen huisje kopen of je blog laten groeien (hint, hint), is. Laat het me weten, de winnaar wordt eerlijk en random gekozen.

Valt het op dat ik het supaaaaah leuk vind dat ik de allereerste winactie mag aankondigen? Nee, toch? Goed zo.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Joyce 4 januari 2014 at 20:35

  Jaaa ik wil zo graag dat kookboek! Heb al t dagboek maar ook die mag ik straks weer een keer vernieuwen.
  Mijn droom: 10 km lopen binnen n uur en n heel mooi huisje creëren (mn vriend en ik hebben net n huis gekocht en krijgen 3 maart de sleutel!!!)

 • Reply Laura 4 januari 2014 at 20:35

  Super leuke actie, ik doe dan ook graag mee! Ik boost al even met ups en down maar vind het een fijne methode. Door dag ik bodieboost heb ik mijn tante en nichtje ook aangestoken. Zij zijn door mij ook gaan boosten, super tof!Ik volg je op bloglovin en ben lid van de community. Let’s boost! :D

 • Reply iris 4 januari 2014 at 20:38

  Lieve Leonie,
  Ook ik heb het luxe probleem dat ik veel dromen ambieer. Ik ben afgelopen jaar 20 kilo afgevallen door middel van Bodieboost (<3) en ja, dat was moeilijk, dat was vallen en opstaan maar ik heb toch "mijn droom" maar even waar gemaakt! Voor het komende jaar zou ik er sowieso nog 10 kilo afgevallen, zodat ik het gewicht behaal wat ik de afgelopen zeven jaren niet meer heb kunnen zien (66,3 kilo :D). Daarnaast is het een spannend jaar voor me want aangezien ik eerstejaars ben, ben ik super veel bezig met het halen van mijn propedeuse! Ik heb ontzettend veel passie in mijn vak, geschiedenis, en hoop dit de komende jaren nog te kunnen doen (dus het halen van mijn P is erg belangrijk voor mij). Naast deze "big dreams" hoop ik van het zomer ook voor het eerst op mijzelf te kunnen wonen. Ik ben namelijk van plan om op kamers te gaan! Ook is de zomer van 2014 een beetje het moment van waarheid, ik ben namelijk slechthorend geboren en ik heb gisteren het advies gekregen om te laten opereren (doordat ik altijd messteken in mijn oor heb en oorontsteking :() zodat mijn leven weer "normaal" is. KORTOM een heel erg leuk, spannend, super tof jaar voor mij voor de boeg en genoeg dromen om te ambiëren! WE GAAN ERVOOR! LET'S BOOST!

  Liefs, het tentamenmaatje Iris!

 • Reply mariska 4 januari 2014 at 20:42

  Mijn droom is denk gewoon
  Meer voor mezelf zorgen lekker in mijn vel zitten en lekker mijn healty life style volgen

 • Reply Luana 4 januari 2014 at 20:43

  Wat gaaf dat je 2 boeken mag weggeven!! Ik volg je nu op Bloglovin’ en de Facebook pagina van BodieBoost volg ik al vanaf bijna het begin hihi.

  Mijn droom is moeder worden! Het echte huisje, boompje, beestje leven. Nou zit ik daar al wel in doordat we een 15 weken oude kitten hebben, maar dat is niet hetzelfde haha.

  Liefs,
  Luana

 • Reply Janine 4 januari 2014 at 20:54

  Ik doe ook heel graag mee , Ik heb de nieuwe boeken nog niet.
  Ik had altijd een heel mooi slank figuurtje , en mijn wens is dan ook dat ik dat figuurtje terug krijgt!

  Ik ben vorig jaar begonnen met Bodieboost , Na vruchtbaarheidsbehandelingen waar ik flink van aangekomen ben en een zwangerschap werd het dan ook tijd mijn eigen lichaam weer terug te krijgen. eind score 2013 -4 kilo

  Ik zeg eind 2014 – 10 kilo , en daar kan ik de nieuwe boeken goed bij gebruiken!

 • Reply Cindy 4 januari 2014 at 20:56

  Wat een leuke actie ! Wil ze graag winnen want ik heb ze nog niet ! Ik doe nu al even bodieboost en bevalt heeeel goed! Dromen?ach ik heb er zoveel ! kortom genieten van het leven CARPE DIEM !

 • Reply Danique 4 januari 2014 at 20:59

  Super tof! Ik doe mee heb het eerste boek al maar nu geen budget voor de 2e boeken :( hopelijk win ik m dus!

 • Reply Patricia 4 januari 2014 at 21:02

  Wat super tof leonie, dat je ze mag weggeven. Was eigenlijk verbaast da ik je nog niet volgde via bloglovin maar daarna zag ik het je staat op mijn symbaloo pagina waar ik vaak dingen neerzet die ik regelmatig lees :D. Mijn dromen; Beter worden in fotograferen en er meer mee kunnen doen, er opdrachten mee krijgen maar ernaast heb ik ook de droom om ooit een marathon te lopen maar voor nu is die 10 km in het uur halen erg belangrijk voor me even als gezond blijven.

 • Reply Lindsey 4 januari 2014 at 21:17

  Leuke actie, heb de boeken nog niet maar wil ze wel heel graag! :D
  Mijn droom is al heel lang om een kindje te krijgen. Nu ik dankzij Bodieboost afval, heb ik daar nog meer zin in: hoe mooi ziet het eruit als je zwanger bent als je slank bent (heb nog wel wat kilo’s te gaan)! Daarnaast hoop ik dat 2014 het jaar is waarin ik en mijn vriend een huis kunnen kopen, dat is namelijk de voorwaarde voor een kindje haha. Wordt lastig zo met de crisis, maar ik ga mijn best doen.

 • Reply Bianca 4 januari 2014 at 21:19

  leuk..heb ze zelf maar wil ze aan mijn vriendin geven..die ook altijd aan het lijnen is…

 • Reply Masha 4 januari 2014 at 21:22

  Aah wat leuk! Ik volg je natuurlijk en heb de FB pagina geliked. Mijn grote dromen? Nat-uurlijk lijkt het me geweldig om met mijn blog te groeien! Daarnaast wil ik graag wat zelfverzekerder in het leven staan en ik wil ooit een boek schrijven! Over wat? Geen flauw idee, maar het is en blijft een grote droom van mij :)

 • Reply Dorine 4 januari 2014 at 21:39

  Hey!
  Ik deed eerst veel te streng calorieen tellen voor mezelf, viel wel veel af maar had vaak honger en ik was te obsessief bezig. Toen op een gegeven moment knapte er iets en ontwikkelde ik een binge eating disorder. Anyway, met Bodieboost begin ik nu weer structuur te krijgen in mijn eetpatroon, ik vind het een superfijne methode! Maar ik heb alleen maar het eerste boek (en dat is eigenlijk geleend) dus ja, ik zou het heel leuk vinden! Vind het leuk dat je zo’n weggeef actie doet!

 • Reply Tamara 4 januari 2014 at 22:12

  Jaaaaa, ik heb mee gedaan!!!!

  Ik zou graag blij met mezelf willen zijn en dat lukt al steeds wat beter sinds ik met BB ben begonnen!!
  Mijn droom is om komende zomer blij met mezelf te zijn en blij wordt als ik mezelf op foto’s terug zie!
  Hier wil ik voor zorgen dmv gezond en goed eten en sporten! Ik wil met bodypump gaan starten in februari, weet alleen niet of dat goed gaat met mijn knieen! We gaan het zien!!!!!

  Groetjes Tamara

 • Reply Sylvia 4 januari 2014 at 22:14

  Tof! Heb al veel over Bodieboost gehoord, maar nog niet de kans gehad om het boek door te nemen. Ik ben net bezig met een maandje modifasten, het zou heel fijn zijn om na lange tijd weer eens tevreden in de spiegel te kunnen kijken. Bodieboost zou me daar ook goed bij helpen denk ik :)

 • Reply jenny 4 januari 2014 at 23:50

  Wat een leuke actie! Ik ben al een lange tijd bezig met bodieboost, maar ben de motivatie aardig kwijtgeraakt. Ik zat er al aan te denken om de nieuwe boeken te kopen, maar tot nu toe er niet aan toe gekomen(ook financieel even niet vanwege de dure decembermaand).

  Mijn voornemen voor 2014 is: mensen inspireren en/of helpen. Ik heb veel nare dingen meegemaakt en ik ben het levende bewijs dat je weer uit een diep dal kunt komen. Ik wil mensen helpen door naar ze te luisteren en advies te geven.

  Verder wil ik over een paar jaar een eigen eetcafé hebben, dus ik ben al druk bezig met recepten uitproberen.

 • Reply Anouk 4 januari 2014 at 23:54

  Wat leuk dat je twee boeken weg mag geven!
  Helemaal enthousiast bent ik over bodieboost! Ik ben zo blij met mijn nieuwe lifestyle en graag zou ik het kookboek en het dagboek willen hebben!

 • Reply Dina 5 januari 2014 at 05:13

  Leuke actie hoor. Succes voor iedereen die meedoet!

 • Reply merel 5 januari 2014 at 11:27

  Toffe actie! Mijn ambitie voor komende maanden is afstuderen! En daarnafocussen op de door de stress aangekomen kilo’s. Hopelijk met dit boek.
  door al die dagen in de ub beweeg ik weinig en snoep ik veel.
  Mijn ambitie voor daarna? Gezond en happy een baan vinden. Wat dacht je van de nieuw minister van buitenlandse zaken? Ik droom er nog even over…

 • Reply Jennn 5 januari 2014 at 12:02

  Ik doe graag mee! Ik heb gisteren het eerste boek in huis gehaald en morgen ga ik dan echt beginnen met bodieboost, dus ik wil de twee boeken graag winnen. Ik ben je gaan volgen, niet alleen voor de winactie, maar je hebt een leuke blog dus ik wilde toch al eens terugkomen.
  Ik heb veel dromen: afvallen, mijn eigen salon openen, zwanger worden, misschien groter wonen.

 • Reply Marrit 5 januari 2014 at 13:29

  JA, I’m in! Ben al sinds al die blogposts van vorig jaar super nieuwsgierig naar het boek. Daarbij ben ik ook super benieuwd of ik het kan combineren met mijn verplichte GV-dieet (waar ik me lang niet helemaal 100% aan houd haha).

  Mijn droom is om dit jaar eindelijk – na zeven jaar – te gaan samenwonen met mijn vriend. Daarbij wil ik weer beginnen met hardlopen en gezonder eten om een paar kilootjes kwijt te raken.

 • Reply Manuela 5 januari 2014 at 14:45

  Ik ga maandag vol enthousiasme aan het BodieBoost dieet beginnen in de hoop 8 kilo af te vallen dit jaar!! Deze boeken zouden me hier natuurlijk extra goed bij kunnen helpen ;)

  Mijn droom is om dit jaar oud & nieuw in Londen te vieren in een mooi en strak lichaam waar ik trots op ben!

 • Reply Sabine 5 januari 2014 at 15:28

  I’m in!
  ik start zelf morgen, niet alleen met bodie boost maar met een complete nieuwe start.
  Mentaal en lichamelijk veel te voorduren gehad, ben er klaar mee en wil mezelf eigenlijk weer terug krijgen.
  Leuke actie van je! Ik heb alleen nog het boek met weekmenu’s..de rest nog niet :-D

 • Reply Nadine 5 januari 2014 at 16:19

  Ik doe heel graag mee. Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg boodieboost ook via facebook.

 • Reply Loubna 5 januari 2014 at 19:02

  wat een goed boek! mijn droom is dat ik gezond blijf ik heb aantal operaties gehad en heel lang ben ik slecht gaan eten door problemen ook doordat ik niet wist dat het zo slecht is voor het gezond. gelukkig gaat het nu goed en ben bezig om steeds gezonder te eten hoewel dat heel moeilijk is. Ik denk dat ik met deze boeken me makkelijk zou helpen door lekker gezonde leefstijl te creëren! Daarom doe ik heel graag mee met deze winactie!
  xx

 • Reply Esther 6 januari 2014 at 12:23

  Wat een gave actie! Ik heb het eerste boek van Bodieboost, maar ben de laatste maanden in een slop geraakt en de kilo’s die er af waren zitten er allemaal weer aan :( Deze nieuwe boeken zouden mij wel weer een boost kunnen geven om er weer helemaal voor te gaan. Mijn droom is dan ook om het doel dat ik al had toen ik een jaar geleden begon met Bodieboost toch uiteindelijk te halen. Dat zou zooo fijn zijn! Succes met kiezen! xxx

 • Reply Danique 6 januari 2014 at 12:51

  Jaaa, ik lees weer niet goed hoor! Dus hier mijn droom voor dit jaar: een nieuwe baan vinden waarin ik mezelf kan zijn, waarin ik goed ben en dat kan laten zien aan het bedrijf waarvoor ik werk, een baan waar ik elke dag met plezier naartoe ga, en waar ik een aantal jaar kan blijven cq doorgroeien. Het is nodig na 3 jaar in banen vast te hebben gezeten waarin ik altijd op mijn tenen liep, geen leuke collega’s had en vaak jankend thuis zat.. Dus mijn droom voor 2014: een topbaan vinden!!

 • Reply Marieke vermeulen 8 januari 2014 at 17:23

  Ik Het willen winnen heb nu alleen het dieet boek. Moet nog het dagboek en recepten boek bij dan kan als ik in nieuwe huisje woont volop bodie beest volgen en het op nieuw goed oppakken. Voor een mooi leven met een mooi figuur en een gezond lichaam.

 • Reply Lianne 12 januari 2014 at 18:20

  “De ideeën vliegen uit haar mond met regenbogen tegelijk en ze praat vooral over unicorns, gezond eten, genieten en het ambiëren van je dromen” omg dit is Charlotte ten voeten uit :’) (ja hoi je laat altijd zulke leuke comments achter dus ik dacht ik ga jou even stalken)

 • Reply Shirley 12 januari 2014 at 21:46

  Whooeiiii, ik doe graag mee met je actie om deze super boeken te winnen! Ik heb helaas geen bloglovin’ , maar ik hoop dat ik ook een kansje maak. Ik volg BB nu al sinds 1 april en het was geen grapje! Mijn doelen zijn in 2013 allemaal vervuld, namelijk afstuderen aan het HBO, mijn eerste ‘grote mensen’ baan en samenwonen met mijn lief. Aan het einde van het jaar is de laatste droom werkelijkheid geworden. Voor 2014 staat de droom een mooie reis maken op het programma!

 • Leave a Reply