Weekly snapshots

Weekly snapshots: November & december

Zo eens in de zoveel tijd gooi ik een blogje online met wat instagram foto’s om mijn kleine mooie en kleine minder mooie momenten met jullie te delen. Het is jammer dat niet alles vast te leggen is en dat ik een beetje achterloop met mijn snapshots, maar aan de andere kant moet ik selectief zijn en mag terugblikken op mooie dagen. November en december waren niet zo spannend. Oudjaarsdag vierde ik thuis, een afspraak met vriendinnen in Amsterdam ging helaas niet door, ik maakte de ‘koken met Leo aflevering 1’ video (just joking, al was het wel erg lekker) en ik baalde van het slechte weer waardoor ik niet kon hardlopen. Wat ik verder deed?

1. Ik kookte in november veel, vooral veel nieuwe recepten en ik experimenteerde met gnocchi (goddelijk spul is dat). Ik ben op weg om de nieuwe Masterchef te worden (haha, you wish), dat lijkt me handig om te kunnen schrijven op het moment dat ik op zoek ben naar een kamer (iemand nog tips?). Daarnaast vind ik het gewoon ontspannend om als een gek uitjes te staan hakken en tegelijkertijd de frustraties eruit te huilen. 2. Ik had een supertoffe meeting met het JKR team! Daar las je eerder al iets over, maar had ik al gezegd dat het echt hele leuke meiden zijn? Inmiddels heb ik ze nu bijna allemaal voor de tweede keer gezien tijdens de CPC loop. De middag in Utrecht was enorm gezellig en we hebben zo ongeveer met de hele groep dezelfde tosti besteld zonder dat we dat afgesproken hadden. Hoezo great minds think alike? ;) 3. Hier zal ik kort over zijn: verse munt thee. Ik was in november echt verslaafd aan verse munt thee en het plantje leefde dan ook behoorlijk lang. 4. Zoals ik al zei: ik kookte veel. Dit is een vegetarische zuurkoolquiche. Het patroontje in het bladerdeeg heb ik stiekem afgekeken van 24Kitchen. 5. Ik haalde mijn allereerste tentamen! Hallelujah wat was ik opgelucht dat ik die bastard binnen had. Inmiddels heb ik al 40 studiepunten en daarmee mijn BSA, dus er zijn een heleboel meer van dat soort momenten bijgekomen. 6. Inmiddels brak ook december aan en ik wenste iedereen op instagram een fijne kerst. Mijn kerst was fijn, met lieve mensen, lekker eten, een gezellige boom en gewoon: de leuke kleine dingetjes die het Kerst maken. 7. Dit is verreweg het mooiste ‘Hardlopen in de herfst’-plaatje dat ik schoot. Kijk dan. Je kan het al wel raden: dat was genieten. 8. Hoi! Ik ging rennen en daar moest weer een selfie aan te pas komen (hij is op dat oog na best charmant). 9. 5 december is altijd een dubbel dag voor mij omdat het de verjaardag is van mijn oma en die kunnen we niet meer vieren, maar vorig jaar was het een extra vreemde dag. Ik vierde sinterklaas op een ander moment en ik kreeg het nieuws van Nelson Mandela live mee. Het waren rare dagen en ik schreef er dan ook over.

Als ik het zo zie heb ik nog best wel netjes over de hoogtepunten van november en december vorig jaar geschreven. De volgende maanden waren een stuk spannender, dus stay tuned terwijl ik een inhaalslag maak met de weekly snapshots :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jennn 13 april 2014 at 21:46

    Leuke foto’s!

  • Leave a Reply