Weekly snapshots

Weekly snapshots: augustus, september, oktober

Oh-oooh, het wil maar niet echt lukken hè, dat ‘op regelmatige basis’ schrijven van mij. Ja, juist, laten we zeggen dat ik de afgelopen tijd zoveel geschreven heb voor zowel de studie als freelance, dat ik niet precies meer weet waar ik over moet bloggen. Daarnaast heb ik zo’n verkoudheid waarbij naar een scherm lager dan je zicht kijken, niet echt prettig is. (Nadeel van een laptop, let’s admit it). Vandaar dat ik er maar wat oldies van de afgelopen maanden bijhaal. Ook leuk, toch?

1. Na een gesprek over reizen, dromen en grenzen, dacht ik weer even aan Zuid-Afrika. Ik pakte mijn fotoboek erbij en bladerde het door. Ik hoop dat ik snel nog zo’n mooi reisje mag magen. 2. Introzusjes! (Herkennen jullie jezelf?) Tijdens een nogal eerlijk drankspelletje tijdens de introweek. Leuke avonden :) 3. Het boek voor inleiding in de Bedrijfscommunicatie door lezen tijdens mijn ontbijt. Ik vond vooral het deel van de externe communicatie erg interessant. Ooo, wat heb ik toch een leuke studie. 4. ‘Gone Girl’ kocht ik in Londen bij Waterstones (ik wil terug, wie brengt me), de boekenhemel op aarde. Ik ben er nog steeds niet in begonnen en nam het boek mee tijdens een weekendje weg, ik las vier bladzijdes en daarna viel ik in slaap… Priorities, people. 5. Deze oude quiz, advertenties en artikelen vond ik ergens diep verstopt in een map tijdens mijn zoektocht naar showmappen. Ik schreef dit tijdschrift samen met mijn buurmeisje toen ik 8(??) jaar jonger was. Geniale vondst. 6. Ik liep het afgelopen jaar minder kilometers dan dat ik vorig jaar in 6 maanden deed. Oeps… Maar, ik ging wel! 7. Hard aan de studie! Inclusief planningen die niet gevolgd werden. En met succes, want ik haalde alle tentamens en was er beretrots op. 8. Laika, die even doet alsof ze nog een puppy is en los gaat met een mega bot. Ik probeerde het af te pakken omdat ze nog moest eten, maar dat zag mevrouw absoluut niet zitten. Ze verstopte zich in de bosjes en kreeg haar zin. 9. Mijn favoriete ontbijt. Period.

Ik had ook nog een paar treinselfies (allemaal richting Utrecht), een JKR meeting, nieuwe schoenen, ‘wachten-op-de-bus-en-schoenen-fotograferen’ foto’s en uiteraard nog meer hardloopplaatjes, maarre die bewaar ik wel tot de volgende keer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jessica 21 november 2013 at 16:53

  Leuke foto’s!

  Haha terwijl jij op mijn blog reageerde las ik de jouwe, toevallig he.

 • Reply Daan 21 november 2013 at 17:05

  Waterstones. Daar wil ik wonen. Heb zowel in Edinburgh als Glasgow aardig wat uren in verbleven!

 • Reply Sas 4 december 2013 at 09:09

  Wat een leuk foto overzichtje!

 • Leave a Reply