Bloggin', Getting personal

Wat wil je mij vragen? + 7 feitjes!


Hey, ja, hoi! Je dacht vast dat jullie immer yours truly ook deze tag wel over zou slaan, hè? De oplettende lezer weet dat ik niet zo van de tags ben. Ik denk dat ik al vier keer die 7 feitjes tag niet uitgevoerd heb (ik vind mezelf gewoon echt niet interessant) en nou ja, verder wordt je dan vanzelf ook niet meer getagd. Omdat het nieuwe jaar er nu aan komt (honestly, dit heeft er gewoon eigenlijk helemaal NIKS mee te maken) en ik wat dingen wil veranderen op Sleeping Lion ga ik het nu toch eens doen. En omdat ik onder de douche opeens inspiratie had en dacht: hey, ik zou het ook leuk vinden omdat van [insert blogger] te weten! Dus presenteer ik , de Sunshine Award die ik van Sylvia kreeg.

Huh, wat?

Ja, nou, weet je wat het is lieve lezer, ik heb eigenlijk nog iets aan je te vragen. En dat vind ik eigenlijk een veel leukere tag omdat JULLIE dan bepalen wat er hier online komt. En ik vind interactiviteit niet alleen heel belangrijk (blogonderzoek en bladiebla) maar ik ben ook oprecht nieuwsgierig naar jullie. Dus we doen het vandaag anders. Die zeven feitjes kan ik namelijk veel beter vertellen in een gezamenlijk tag met de #blogestafette2014 die ik van Stella kreeg.

Dus ik stel voor: droppen jullie maar eens even 7 (of minder) feitjes + een prangende vraag die jullie altijd al aan mij hebben willen stellen. Op pincodes en andere van dat soort flauwe vragen na, zal ik alles naar waarheid beantwoorden. Heb je altijd al willen weten wat mijn droomman is? Of misschien wat ik zou doen als ik iets anders zou studeren? Als ik in een ander tijdperk had geleefd welke dat dan zou zijn? Of misschien hoeveel relaties ik heb gehad? Alles mag!

Maar er dus wel één spelregel: je moet ook iets over jezelf vertellen. Ik hou gewoon niet alleen maar van dat eenrichtingsverkeer. En zeg niet dat ik alles al van je weet, because that ain’t true (zelfs je moeder doet dat niet, dus niet jokken). Bloglinks (een soort van spam dus) zijn toegestaan in daarvoor bestemde vakjes.

Nou joe, ik verwacht allemaal spectaculaire dingen over jullie te weten te komen en dan mag je mij je allerstoutse vragen stellen!

(Ik denk dat ik het record ’tag’ typen verbroken heb vandaag).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anne 27 november 2014 at 23:07

  Okee, feitjes over mij: ik kan m’n schouders op commando uit de kom doen en er weer terug in doen, ik ben heel slecht in het onderhouden van vriendschappen (waarmee het dus wonderbaarlijk is dat ik er best wel wat heb :D) en ik zou willen dat ik vroeger al meer had durven vertrouwen op mijzelf. Zo goed?
  Dan wil ik van jou weten: wat is je grootste angst? Wat zou je willen, maar durf je niet? Ben je ooit écht verliefd geweest?

 • Reply Lauriëtte 28 november 2014 at 08:05

  Haha leuk geschreven! Feitje over mij: Ik heb bij mijn navel twee kleine moedervlekjes waardoor het samen met mijn navel op een vrolijk gezichtje lijkt! :D (Nou hee, is dat even interessant! :P) Wat zou je doen met 1 miljoen? :)

 • Reply Astrid 28 november 2014 at 23:35

  Ik kom nu voor het eerst op je blog dus als mijn vraag dom is dan hoor ik het wel. Eerst een paar feitjes over mij: 1, ik woog 850 gram bij de geboorte, 2. mijn eerste woord was “vliegtuigindustrie” (die heb ik al te vaak gedeeld in van die feitjestags maarja), 3. ik ben getrouwd maar mijn man en ik wonen niet samen. Nu mijn vraag: naar welk tijdstip in je leven zou je terug willen reizen, en waarom? Wat zou je je jongere zelf dan meegeven als je de wijsheid van nu had?

 • Reply Xaviera 30 november 2014 at 14:46

  Wat leuk dat je dit op deze manier doet! Feitjes over mij: Ik ben een beetje lang uitgevallen voor een vrouw met mijn lengte van 1.91m, ik kan mijn oren bewegen en ik kan heel snel ontroerd raken van mooie teksten, foto’s en de natuur. Ik hoop dat dit spectaculair genoeg is haha!

  Ik kom vandaag voor het eerst op je blog dus ik ‘ken’ je nog niet zo goed maar ik ben heel benieuwd waar jouw (dag)dromen over gaan? Mooie blog heb je, ik ga je volgen!

 • Reply Zina 30 november 2014 at 15:13

  Wat leuuuuuk dit! Een feitje: ik kan niet knipogen. Eigenlijk kan ik vrij weinig met mijn ogen, als ik mijn make-up doe moet ik ook altijd met mijn vingers mijn oog dicht houden, haha. En wat ik van je wil weten, hmm. Allereerst hoe je bij de blognaam Sleeping Lion komt (of heb je dat al eens uitgelegd en heb ik dat gemist?). En wat is je allerlievelingsboek EVER?

 • Leave a Reply