Bloggin', Give them love

Voor jullie, liefs van een slechte blogger

Confession: ik heb er niet echt spijt van dat ik niet zoveel geblogd heb. Nu moeten jullie me niet massaal gaan ontvolgen (waar komen jullie toch allemaal vandaan? In december had ik nog maar 68 volgers, inmiddels 123!) maar bloggen was het gewoon effe niet de laatste tijd. Daarentegen volgde ik wel een heleboel nieuwe blogs en ruimde ik mijn bloglovin’ lijst op. Er stonden gewoonweg teveel sites tussen die ik sporadisch bezoek, maar die ik ook vaak voorbij scroll. De missie is nu dan ook: de gelezen posts up-to-date houden. Ik zou hier bijna gaan klagen dat jullie met z’n allen niet zoveel leuke blogs moeten hebben!

Silverbleed: Zie die foto’s en die creatieve projecten, Tessa maakt gewoon geweldige foto’s. Period.
Deux Joli: ik word altijd heel erg vrolijk van Lianne’s layouts en post en ze heeft zelf ook CIW gestudeerd dus ik spit haar archief altijd graag door (ik heb dan ook iedere post op haar site gelezen… oei, haha)
Ilse schrijft, schrijft en schrijft en o ja zo af en toe maakt ze een filmpje, klets ze me de oren van de kop en inspireert ze me om meer te bloggen
Etalles: omdat Anne heel fijn (en herkenbaar) schrijft, ze de Marikenloop rent en ze blogt over haar bruiloft (gotta love that)
Culturalize: Danielle heeft een mix van van alles en nog wat, maar ik vond het vooral enorm leuk hoe ze zich ‘afzette’ tegen Valentijn met eigenlijk heel erg Valentijn-achtige kaartjes
Alyssaa: Bij alles wat Alyssa fotografeert krijg ik de neiging heel hard naar desbetreffende winkel te rennen en het ook te kopen. Of te koken. Of te bakken.
Sabine Metz: omdat Sabine een verschrikkelijk getalenteerde fotografe is en mijn ogen en ook nog eens een beetje geeky en zich bekommert om gezond eten
Dwaalsterren: ik blijf en zal het waarschijnlijk altijd blijven denken dat Mirthe een held is, met haar avonturen in Afrika en haar prachtige initiatieven, verhalen en ze tekent ook nog eens heel mooi
Sproetenmeisje Susanne, die laatst iets schreef over thigh gaps & biniki bridges en hardloopt en gewoon lekker deelt wat er verder op haar pad komt.

Sorry dat ik steeds maar roep “maar ze schrijven zo leuk!!!” Er zit mist in mijn hoofd en leuk dekt de lading niet helemaal, ik bedoel vooral: met passie, met fijne zinnen, met leuke woordspelingen en grapjes, met diepzinnige proza en met authenticiteit.

(Mensen die ik ben gaan ontvolgen: Ik ben gewoon geen beautymeisje, jullie schrijven leuk maar al die make-up in mijn overzicht werkt niet. Hetzelfde geldt voor fashionblogger: we matchen niet. Sorry).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply kelly jayne 21 maart 2014 at 12:48

  Wat ontzettend leuk om dit in mijn overzicht tegen te komen. Ik ben net aan het schrijven voor mijn eigen blog over hoe ontzettend leuk ik het bloggerswereldje vind, waarin iedereen elkaar met respect behandeld, elkaar verder wil helpen en de concurrentiestrijd ver te zoeken is, en dan krijg ik weer dit berichtje op mijn newsfeed wat mijn mening weer extra bevestigt. Leuk!

 • Reply Marloes 21 maart 2014 at 12:51

  Leuke blogs! Ik kende er best veel nog niet dus ik heb weer wat te doen :)

 • Reply Ilse 21 maart 2014 at 13:28

  Hieeeh! Wel heel lief dat je mijn blog erin hebt gezet. En ik vind het toch zo tof dat je mij inspireert. En sorry dat ik je de oren van de kop klets. (Al meen ik dat ook niet echt, denk ik.) Ik vind het ook heel gezellig om met jou te praten, hoor! Wahahha. En wat schrijven betreft: Dat komt wel weer goed. We gaan gewoon een keer samen naar dat “Shut Up And Write!”. ’t Is afwachten of we volgende maand wél allebei gaan kunnen. =)

 • Reply Suzanne 21 maart 2014 at 14:00

  Jaa wat een leuke blogs! Ze schrijven ook gewoon heel leuk!

 • Reply Rianne 21 maart 2014 at 14:26

  Ik kende een aantal van die blogs nog niet! Leuk :)

 • Reply Susanne 21 maart 2014 at 18:01

  Nou ja… staat gewoon mijn blog hiertussen! Ik heb 2x moeten kijken of ik het wel goed had gezien haha! Wat een eer en wat lief! Thanx!

 • Reply Sabine 21 maart 2014 at 22:35

  Ahh wat enorm lief!! En dat terwijl ik zelf zo’n bad blogger ben de laatste tijd, oeps…

 • Reply Indira 23 maart 2014 at 12:10

  Handig! Toevallig op zoek naar leuk nieuw blogleesvoer :)

 • Reply Laura - What about her 9 april 2014 at 12:16

  Jaaaa, ik mis je blogjes!

 • Reply Anne 17 april 2014 at 20:26

  Ik heb helemaal gemist dat ik in dit lijstje stond! Wat lief, thanks :)

 • Leave a Reply