Sunday Sequence

Sunday Sequence No.2

Deze categorie, ‘Sunday Sequence’ is een poosje een vaste categorie geweest op mijn oude blog. Een post waarin ik de mooiste momenten, portretten of landschappen van Flickr, Pinterest of welke bron dan ook met jullie deel. Raken, inspireren en dromen. De bron vind je door op de afbeelding te klikken.

Oeps, de vorige post is al een week geleden. Ach ja, laten we zeggen dat de tijd snel gaat als je het leuk hebt! Aankomende dinsdag heb ik de eerste borrel van de studievereniging en een beetje spannend vind ik dat wel. Niet omdat ik niet weet hoe je wijn drinkt, hoor. *insert flauwe smiley* Maar ik ben dit jaar officieel commissielid van de publicatiecommissie (lees: redactie van het tijdschrift) en ik ken eigenlijk nog helemaal niemand! Maargoed, over tot de orde van de dag: deze zondagse post. In het teken van de herfst, want dat is het na vandaag. Vind ik dat erg? Het zomermeisje in mij baalt wel een beetje, maar de dikke truien, lekkere koppen thee en warme dekentjes, zijn toch wel welkom. Mooie afbeeldingen en fijne muziek dit keer.

this feels like falling in love. from rujimite on 8tracks Radio.

slow yourself down from Cartwheelsss on 8tracks Radio.

For the sleepyheads (:

Untitled

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Annemijn 22 september 2013 at 20:45

    Ik vind dit een leuke rubriek! En tof van je commissie, lijkt me een leuke commissie om bij te zitten. En die borrel wordt sowieso wel gezellig :)!

  • Reply Daan 23 september 2013 at 21:04

    Leuk van die commissie. En geinige foto’s

  • Reply cheap wow gold 20 oktober 2013 at 07:32

    tres beau cheap wow gold merci en compagnie de l message bien prot

  • Leave a Reply