StoryTiles in de sale bij Westwing
Interieur

StoryTiles in de sale bij Westwing + blabla over interieur

Na de wervelwind van afgelopen jaar, besloot ik dat de inrichting in mijn kamer toe was aan vervanging. Oude bureau eruit, nieuwe tafel erin, een paar gloednieuwe gezellige lampen, vazen, koperkleurige accessoires (ja, zo’n sucker ben ik) en de donkerpaarse muren werden wit geschilderd. En wat hier niet in zou mistaan? De nieuwe StoryTiles die je vanaf 13 januari in de sale van Westwing vindt! Word jij hier ook zo hebberig van? Sla onderstaande lap met onzin (grapje) dan vooral even over en lees meer over de bijbehorende winactie.

Interieur expert bij de Ikea

Die hele trip naar Australië heeft nogal wat dingen door elkaar geschopt de afgelopen tijd. Om te beginnen met een ontzettende heimwee, hunkering, craving (you name it) naar het mooie Melbourne en stiekem ook een beetje spijt dat ik niet wat vaker de stad in ben geweest. Ik was er al heel veel, maar niet genoeg. Dan vertoefde ik namelijk in het kleine witte kamertje in een ietwat rommelig appartement. Dat witte kamertje leerde me dat opstaan echt veel makkelijker is als je muren wit zijn en dat je veel productiever bent als je een bureau hebt dat groot genoeg is om al je benodigdheden uit te stallen alsof je op de markt staat. En dus moest er in mijn kamer in Nederland ook maar wat gebeuren. Dat deed ik tussen kerst en oud en nieuw en hoewel ik jullie heel graag het resultaat wil laten zien, moeten de puntjes daarvoor eerst nog op de i.

(Er was iets met een Ikea lamp die iedereen heeft. Gelukkig hoorde ik pas van deze massa inkoop nadat-ie al hing, anders was mijn ‘niet-achter-de-kudde-aanlopen’ complex vast problematisch geweest).

Spullen met een verhaaltje

Nu ik mij dus in de wondere wereld van Pinterest, de Ikea hacks, de koperen manden (hoezo zijn er zoveel?) en andere accessoires bevind word ik helemaal wild van hele eh – statische? dingen. Zoals de tegeltjes van StoryTiles, ontworpen door beeldend kunstenaar Marga van Oers. Zoals het woord al zegt, vertellen de (oude) tegeltjes allemaal een klein verhaaltje. And I happen to love objects that tell stories. (Moet ik er nog bij zeggen dat ik het recyclen van oude materialen op deze manier echt een super initiatief vind? Zo word ik ook heel blij van de nieuwe regels omtrent plastic tassen en hoop ik dat veel onnuttig verpakkingsmateriaal binnenkort ook afgestraft wordt).

StoryTiles in de sale bij Westwing

Dus, toen ik hoorde dat Westwing deze leuke hebbedingetjes verkoopt met korting vanaf morgen, ging ik gelijk op zoek naar mijn favoriet. Zoekt en gij zult vinden, was in dit geval niet eens van toepassing. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik zou zelf heel graag ‘Globetrotters’ en ‘Pak me dan als je kan’ aan mijn vernieuwde kamer toevoegen. But gotta be honest, hoewel ik ze echt heel leuk vind, zijn ze voor een student (zonder bijbaantje, huilie huilie) wel aan de prijs. Hoewel ik zelf nog wel even moet dimdammen of dat ik mijn euries uit ga geven aan het onwijs leuke concept, is de keus voor jullie vast makkelijker. Zelf een beetje verliefd geworden op een van onderstaande drie tegeltjes?

Drie tegeltjes van StoryTiles die je kunt winnen op de Facebookpagina van Westwing

Winactie

Goed nieuws! Westwing organiseert een winactie op Facebook waarbij ze deze drie tegeltjes weggeven. Neem morgen dus vooral even een kijkje op hun pagina of like ‘m even. (Als je op de hoogte gehouden wil worden kun je de meldingen aanzetten wanneer je de pagina liket, met dat pijltje naar beneden en zo. Vind ik wel eens handig in de messy boel die Facebook van mijn timeline maakt soms).

Even eerlijk hoor jongens, maar dit ís toch ook een vet leuk concept? Of heeft Aus me dusdanig gehersenspoeld en denken jullie nu: eh, nee, Leo, wat ben jij een burgerlijke vervelende trut geworden. Laat het me even weten in de comments!

Voor alle Sherlocks onder ons, dit is inderdaad een #sponnetje. Maar op Sleeping Lion verschijnt nooit een samenwerking waar ik niet zelf volledig achtersta. Maar goed, dat was met bovenstaand enthousiasme toch al lang duidelijk geworden?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eva - eighty7 12 januari 2016 at 09:20

  Jaa die zijn zo leuk! Vind ze zelf ook wel aan de prijs maar wellicht ga ik binnenkort toch overstag ;)

  • Reply Leonie 12 januari 2016 at 09:24

   Ik kende ze nog helemaal niet! En ik vind ook lang niet alle ontwerpen tof, maar het maakt je interieur op een originele manier gewoon af, of zo? (Nog even en ik werk bij VT Wonen).

 • Reply Dina 12 januari 2016 at 11:17

  Wat een leukerds, ze zijn echt heel schattig. :)

 • Reply Jildou 26 januari 2016 at 11:43

  Hee wat tof dat je hierover schrijft. Mijn beste vriendinnetje werkt namelijk bij Storytiles en ik hoop inderdaad ook ooit nog eens zo’n tof tegeltje in mijn bezit te hebben. Ze zijn zo onwijs leuk.

 • Leave a Reply