Australia, Groeien, Student-like

Sleeping Lion on Youtube!

What the … Sleeping Lion on Youtube?

Ojee. Heb ik dit echt gedaan? Ja, toch wel. Jullie kunnen nu mijn gebabbel tegen een camera, beelden van de campus en mijn spottende verwijzing naar Laura zien. Waarom? Iets met uitdagingen, nieuwe dingen uitproberen, video steeds beter leren kennen en jullie eventjes meenemen naar Australië. Weet je wat? Ga het maar gewoon kijken.

Laat me eventjes in de reacties hier of op Youtube weten wat je ervan vond: ook als je het vreselijk vind. Een thumbs up mag ook, maar aan een paar woordjes heb ik veel meer. (Abonneren mag).

Nou, ik ga me nu een hoekje verschuilen en met grote ogen kijken naar het real-time rapport van Youtube terwijl ik me bedenk hoeveel mensen dit wel niet gaan bekijken.

Meer live beelden zien hier? Voeg me dan ook op snapchat toe met de @totheleonie handle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Caro 26 september 2015 at 15:06

  Heel leuk om zo een dagje van je leven in Australië te zien! Van mij mag je het vaker doen:) En wat ziet alles er mooit uit!

  • Reply Leonie 26 september 2015 at 15:13

   Het is hier heel mooi! Ik ben er inmiddels al zo aan gewend dat ik het niet meer echt zie, maar je hebt zeker gelijk. Fijn dat je ’t leuk vond ;)

 • Reply Daan 26 september 2015 at 15:32

  Leuk, ik ga je video eens bekijken!

 • Reply Sylvia 26 september 2015 at 15:39

  Ah, leuk zo’n vlog! Interessant om te zien wat je daar allemaal doet :) Zeker voor herhaling vatbaar, het mag van mij alleen wat korter, dis dat is wellicht een tip voor de volgende keer. Filmpjes van 5 à 6 minuten vind ik doorgaans lang genoeg :)

  • Reply Leonie 30 september 2015 at 08:25

   Thanks for the feedback! Daar heb ik wat aan :) Ik zal inderdaad kijken of ik ze eens wat korter kan maken, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik geen idee had wat ik aan het doen was/wat ik wilde vertellen/wat ik ging monteren en dat ik uiteindelijk de hele bups maar gewoon achter elkaar geplakt heb. Oeps! Ik neem je tip zeker mee :)

 • Reply Lisanne 26 september 2015 at 16:23

  Haha Leo! “Doe ff eens thumbs up” Maar super leuke vlog! Leuk om eens meegekeken te hebben :)

  • Reply Lisanne 26 september 2015 at 18:43

   Laat ik een comment achter, zit er gelijk weer een typefout in.. Ik bedoelde natuurlijk “Doe ff een thumbs up”

   • Reply Leonie 30 september 2015 at 08:22

    Ja, kan niet hoor, spelfouten maken in comments… Ja, hoe moet je dat dan zeggen? Doe even een duimpje omhoog als je het leuk vindt – alsof we niet al weten dat Youtube zo werkt, toch? Dus doe ff een thumbs up ;) Leuk dat je reageert, hihi!

 • Reply Daphne 26 september 2015 at 17:05

  Oh tof! Je doet het hartstikke prima joh, die stress is nergens voor nodig (al snap ik het maar al te goed ;). Maaaar, zoals Sylvia ook al zei: 5 à 6 minuten vind ik ook fijner. Anyway, het ziet er mooi uit daar allemaal! En oh, inderdaad, links rijden houdt ook in dat je links loopt enzo. Daar sta ik dus echt nooit bij stil haha!

  • Reply Leonie 30 september 2015 at 08:24

   Al dat links gedoe hier is wel een beetje maf, hoor. Heeft me echt wel een maand gekost voordat ik met oversteken de juiste kant op keek. En ik al de volgende vlog korter maken! Heb sowieso nog veel te leren maar toen ik bezig was had ik dus geen idee dat ik zoveel minuten vol aan het praten was.

 • Reply Elisse 26 september 2015 at 17:17

  Woaaah zo spannend! Ik vind het leuuuuk!

  • Reply Leonie 30 september 2015 at 08:21

   Haha, yessss, fijn dat je enthousiast bent!

 • Reply Dionne 26 september 2015 at 18:29

  Super leuke vlog! Leuk om mee te kijken!

 • Reply Silvana • SimplySilvana.nl 27 september 2015 at 15:32

  Jaaa, wat ontzettend tof! Net alsof ik weer even ‘in real life’ met je aan het praten ben, hihi. Ik zou het zeker blijven doen, het lijkt me voor jezelf ook super leuk om op terug te kijken. Wat mij betreft leggen video’s alles 10x beter vast dan foto’s, vandaar dat ik tegenwoordig ook zoveel mogelijk probeer te filmen. Maareh, de ballen om het op internet te zetten heb ik nog niet. Dus dikke respect voor jou!

  • Reply Leonie 30 september 2015 at 08:19

   Hahaha <3 Zal ik je eerlijk bekennen dat het online zetten niet zo heel erg eng was als ik dacht? Het was wel even peentjes zweten toen ik de real life viewer omhoog zag schieten, maar behalve dat valt het eigenlijk best mee. Ik durf te wedden dat jouw video's velen maler beter zouden zijn en je hebt ook nog eens je eigen componist! ;) Try it. Ik zal er lief over zijn.

 • Reply Naomi in Wonderland 28 september 2015 at 11:27

  Heel erg fijn om te zien! Ik vind volgen sowieso fijn, geeft je altijd een héél ander beeld omdat het echter is om te zien.

  • Reply Leonie 30 september 2015 at 08:17

   Grappig, laat me raden jij hebt ook zo’n vervelende Apple die de hele tijd ‘vloggen’ autocorrect in ‘volgen’? Struggles. Thanks voor je comment. Ik zie zelf nog wel veel verbeterpunten maar het is fijn om te weten dat je het leuk vond!

   • Reply Naomi in Wonderland 30 september 2015 at 11:57

    Hahaha verdorie, ja. Ik geef het ondertussen op om m’n Apple te vertrouwen om woorden juist te spellen, zelfs al wanneer ik het woord blog/vlog al zo’n 100x heb getypt.

    • Reply Leonie 30 september 2015 at 14:50

     Hahaha, het helpt als je de woorden toevoegt aan het woordenboek ;) In plaats van vijf keer alles opnieuw typen hoef je dat dan nog maar twee keer te doen. Ooo, Apple toch…

 • Reply Iris 12 september 2016 at 20:54

  Je maakt wel niets mee.. beetje saai op den duur. Je filmt beter enkel de ‘wow’-dingen ;)

  • Reply Leonie 12 september 2016 at 20:58

   Daar heb je helemaal gelijk in ;) Het was echter ook meer om te laten zien waar ik precies zat, hoe de campus er nu precies uitzag zo aan de andere kant van de wereld en de dag had verder weinig ‘wow’ in petto (:

  Leave a Reply