De Grote Sleeping Lion Enquête 2016
Bloggin', Website

De Grote Sleeping Lion Enquête 2016

Het is al een poosje geleden, maar het wordt eens tijd om jullie het hemd van het lijf te vragen in een nieuwe Grote Sleeping Lion Enquête. En wie ‘m helemaal tot aan het einde invult, kan óók nog eens een leuk prijsje winnen!

De aanleiding

Een week geleden zat ik met Naomi en Deisy in een super leuk hotspot mega hip hipster scandi tentje (Dit (ja, zo heet het echt)) geheime plannen te bespreken. Er vlogen veel dingen over de tafel, en terwijl we – lekker origineel – alle drie aan de runderkrokketen met brood zaten lachten we ook goed wat af. Wat we dan bespraken ga ik jullie niet aan de neus hangen, want hallo, bloggers hebben al amper privacy, maar ik kan wel vertellen dat het voor mij bijzonder inspirerend was en werkte als een soort final schop onder mijn kont.

(Die had ik nodig. Ik zit al een poosje zonder verplichtingen thuis en eh, mijn bed lonkt. Ligt ook aan eerder genoemd dingetje, maar is ook gewoon fijn. Warm en fuzzy. Je kent het toch wel?)

Ik heb de woorden van ons gesprek (en de feedback die we voor elkaar hadden) even een week laten rondtollen in mijn bol en besloot er gisteravond, lekker midden in de nacht, maar eens gebruik van te maken tijdens het ontwerpen van een nieuwe enquête voor mijn blog.

De Sleeping Lion Blog Enquête

Dit is de link naar de enquête (opent zich in nieuw venster):

De Grote Sleeping Lion Enquête 2016.

Over de enquête kan ik heel veel vertellen, bijvoorbeeld dat ik er benieuwd naar ben welke waarde jullie in Sleeping Lion zien en dat ik graag hoor wat jullie hier nog missen. Maar dat allemaal komt op hetzelfde neer: met een klein beetje input van jou kan ik alles hier gewoon nog net een stukje beter maken en daar hoop ik dan uiteindelijk jullie weer blijer door te zien. Dus, really, invullen is voor jullie gewoon puur eigen belang ;)

Special thanks gaan uit naar vriendinnetje Y. en Naomi voor het kritisch checken van de enquête zodat jullie nergens meer over hoeven te struikelen…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jildou 26 januari 2016 at 11:41

  Ik heb hem ingevuld. Goed, nu niet meer volledig anoniem maar dat geeft niets :)

  • Reply Leonie 26 januari 2016 at 11:53

   Haha, lief dat je dat niets uit maakt! :) Als je een linkje of e-mailadres achter laat zie ik sowieso in de massa dat je ‘m ingevuld hebt, haha.

 • Reply Sylvia 26 januari 2016 at 21:34

  Yess, ingevuld! Ben altijd benieuwd naar de resultaten van zulke enquêtes :)

 • Leave a Reply