Bloggin', Getting personal

Omdat de woorden op zijn


Bron, edited by me

‘Welkom bij draft 34462 die u deze vakantie heeft geschreven.’ Het staat er nog net niet als ik inlog in mijn WordPress. Ik ben al zo vaak opnieuw begonnen aan een blog (de laatste is al zo lang geleden), maar het wil niet vlotten. Het is geen writer’s block, want in Word heb ik inmiddels 50 kantjes geschreven aan een nieuw verhaal, maar een intens ‘bloggersblock’. En ik heb geen zin meer om proberen iets te typen waar niemand happy van wordt. Er zitten gewoonweg wat te veel weken in deze vakantie en te veel dagen waarop ik me verveel. Hoe ik vroeger zes weken vakantie hield zonder ook maar een klap uit te voeren? Het is me een raadsel.

Ik deed wel leuke dingen, daar niet van. Ik zag mijn vriendinnetjes in Utrecht, ging een dagje shoppen met mama in dezelfde stad, vierde feestjes met meer drank dan goed voor je is :-), dronk Hugo (oh my, waarom hebben ze dat niet eerder geïntroduceerd) en deed nuttige dingen. Ik ontwierp een huisstijl en websites (maar met de codes lig ik in de clinch) en ik stuurde mijn give-away op naar Mirthe. Jawel, dat had je op Facebook misschien al voorbij zien komen, maar ze was de gelukkige winnares van het pakketje! Wat ik verder deed? Ik ging bloedprikken voor de zoveelste keer dit jaar, ik interviewde een docente voor het laatste magazine van dit jaar, ik stelde het kopen van studieboeken uit en ik probeerde wat te lezen. Dat laatste mislukte jammerlijk, ik ben denk ik de gave verloren om negen boeken in de vakantie te lezen (sterker nog, ik heb er nog geen één uit…). In plaats daarvan begon ik met het binge kijken van Under the Dome (ik weet dat heel veel mensen die serie slecht vinden, nou en) en Orange is the New Black. Je kunt je dus wel voorstellen hoe erg de verveling moet zijn als ik (die altijd roept dat ze geen tijd heeft voor series) aan twee series tegelijk begin. Maakt ze niet minder tof trouwens, maar toch.

De clue van dit verhaal? Ik doe leuke dingen en ik heb ook dagen dat het plafond op me af komt, maar wat mij betreft mag het collegejaar wel weer beginnen. Natuurlijk ga ik wel eerst nog naar Rome en daarna komen de verhalen vast weer spontaan uit mijn mouw rollen. Tot die tijd hoef je hier even niets meer te verwachten (stop pushing yourself, Leo) en zie je me weer terug na mijn zomerbreak. (Of misschien iets eerder als ik daar zin in heb).

Geniet nog even van de vakantie, ik ben er snel weer!

PS. Achter de schermen gebeurt wel een boel dus ik hoop dat je straks niet schrikt van de metamorfose ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Laura 12 augustus 2014 at 14:55

  Ik heb precies hetzelfde :( Doe mij maar college! Ik hoop dat je snel weer wat woorden vindt

 • Reply Laura 12 augustus 2014 at 21:13

  Trouwens: ik bedenk me net dat ik die foto ook al zag op Unsplash. Mooi!

 • Reply Ilse 12 augustus 2014 at 23:30

  Ha, nou, ik moet je zeggen: Dan heb je het nu toch goed voor elkaar gekregen om een blogpost te typen?! Prima toch! =)

 • Reply Daan 15 augustus 2014 at 22:40

  Nog een fijne vakantie en tot wanneer je weer inspiratie hebt! :)

 • Reply Naomi 24 augustus 2014 at 11:31

  Soms is het ook wel weer even lekker om wat structuur te hebben. Leuke blog hoor! En herkenbaar, mijn woorden waren ook echt een jaar op. Nog steeds een beetje soms, maar ik zie de blogs die ik nu post als een soort warming up voor het echte werk, haha. ;) Fijne zondag!

 • Leave a Reply