Getting personal

My little list of Happy things

Sorry voor de lack aan blogposts afgelopen week maar ik was gewoon even te druk met flinke rondjes fietsen met mama, taartjes eten (wat jammer altijd na verjaardagen…), de zomerfeesten in Nijmegen vieren en genieten van het heerlijke vakantiegevoel. Omdat iemand vorige keer zei dat die vrolijke posts heel fijn om te lezen zijn, besloot ik alle happiness te bundelen in een kort Happy Things lijstje.

 • Mijn donkerblauw gelakte nagels zoals Hazel in The Fault in Our Stars. Ik kan vredig sterven nu ik die film heb gezien. Stiekem ben ik namelijk onder al die diepzinnige overpeinzingen ook maar een 19-jarig fangirling meisje. Willen we nog een review van de film? (JAAAA!)
 • De zomerfeesten vieren met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van lange avonden in de zwoele zomerzon
 • Fietstochtjes met mama, die we meestal afsluiten met koffie en taart (maar hey, is er toch al af!)
 • Mensen blij maken met dingen die jij ontworpen of bedacht hebt (zo’n goed gevoel!)
 • De leuke conversaties die ik de laatste tijd op Twitter heb met (mede bloggers/leuke mensen).
 • Jullie geweldige reacties op mijn giveaway en de fijne felicitaties die ik heb ontvangen
 • Wakker worden met een glimlach op mijn gezicht
 • Het vakantiegevoel, dat alles kan en alles mag en dat er niets is dat echt moét (dit verklaart waarom ik even verdwenen was)
 • Vierdaagse. Aan de straat. Kijken. Flirten met militairen. (Ja, dat is om half zes ’s ochtends prima mogelijk).
 • Het mooie boek, Elizabeth is Missing, dat ik nu lees. De hoofdpersoon heeft Alzheimer en het is zó aandoenlijk.
 • Het heerlijk lichte en creatieve gevoel dat ik krijg van lekker bezig zijn met ontwerpen, sites, photoshop, foto’s maken en bloggen
 • Pinterest herontdekken
 • Ijsjes eten volgens de bucketlist ;)
 • De tickets die ik gister boekte voor Miss Montreal/Sanne Hans’ haar Onmeunig Sanne show in Arnhem volgend jaar. Ik twijfelde even maar gelukkig was daar Laura, die me vroeg waarom ik er eigenlijk over twijfelde. Daar had ik geen antwoord op, dus nog geen tien minuten later rekende ik de kaartjes af. Because, why not?
 • Mooie en inspirerende blogpost. De zomer doet niet alleen zomermeisjes goed, maar heel blogland lijkt opeens nog mooiere dingen te produceren. Vaak deel ik deze juweeltjes op mijn Facebookpagina maar als er interesse is, wil ik wel een blogpost schrijven?
 • Jullie, mijn leuke lezers, die me iedere keer weer weten te verbazen en verrassen. Dankjewel dat je in mij en in Sleeping Lion gelooft!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anne 17 juli 2014 at 16:24

  Wat een heerlijk lijstje :) ik mis de vierdaagse wel een beetje, voor het eerst sinds tien jaar dat ik er niet ben! Geniet nog eventjes!

 • Reply Jolien 17 juli 2014 at 17:16

  Heerlijk! Geniet van je vakantie.

 • Reply Irma 17 juli 2014 at 20:47

  Ahh, ik word zo blij van dit soort fijne lijstjes!

 • Reply Julie hapjesprincess 17 juli 2014 at 23:49

  Ik word blij van de zon en de vakantie die ik nu heb ☺️

 • Reply LNNK 18 juli 2014 at 19:03

  Ja ijsjes eten! Fijn!

 • Leave a Reply