Bloggin', Getting personal, Give them love

Jullie zijn de leukste


Bron | edited by me

Voor wie zich afvraagt waarom het hier even stil is: ik heb tentamenweek. En essays-inleverweek. En natuurlijk: dossier-inlever week. Ik hang dus eigenlijk wel de gehele dag rond mijn laptop en heb verdomde veel zin om te bloggen, maar probeer mijn tijd beter te besteden. Ondanks dat wilde ik toch even een tiny berichtje typen om jullie te bedanken voor alle reacties op de afgelopen twee blogs.

Deze persoonlijke is heel erg goed ontvangen en ik voel me heel erg gesteund. Inmiddels ben ik langs geweest bij de huisarts en deze vertelde me dat ik er op moet rekenen dat voor het afvallen lukt, het nog wel 1 á 2 jaar duurt. Dikke vette middelvinger, lijf. Vind ik echt niet leuk, maar het is niet te veranderen. Dat betekent overigens niet dat ik nu maar gelijk mijn kasten vollaad met Tony’s Chocolonely’s (eh, dat zijn ze al… forgive me!) en andere koek en troep naar binnen prop. Dat had ik vroeger wel gedaan, dus dat is sowieso een verandering. Iets om trots op te zijn!

Daarnaast ben ik best wel flabbergasted door jullie reacties op het interview met Laura. Vriendinnen die zeggen hoe ‘echt’ ik haar geportretteerd heb, mensen die me complimenteren om mijn schrijfstijl en Laura zelf die het artikel nog eens deelde op haar site. Die éne blogpost heeft me 12 nieuwe volgers opgeleverd. Holy, dat vind ik echt heel veel! (Vooral procentueel gezien, maar ik hou nog steeds niet van wiskunde, dus daar zal ik jullie niet mee vermoeien). Daar wil ik jullie ook even voor bedanken, het is echt heel leuk wakker worden als je zoveel volgers meer hebt. En dat zegt veel, want ik hou helemáál niet van wakker worden. So yes, thanks a lottle! (That’s a little except it’s a lot)

Een aantal van de blogs die er nog aan komen zodra mijn tentamens voorbij zijn, ik Statistiek 100% snap (mission impossible, dat snappen we wel) en ik weer een beetje opgeladen ben, maken me heel enthousiast. (In mijn hoofd zijn ze natuurlijk al lang uitgeschreven). Eentje gaat er over bloggen & Honours, de andere over wat ik van mijn minor Journalistiek leerde en de leukste heeft iets te maken met mijn nieuwe aankoop. Ga lekker niet verklappen wat, maar mensen die me op instagram volgen weten vast wat ik bedoel :-) Ik hoop dat jullie nog even geduld hebben tot deze posts online komen, want ik beloof je dat ze het wachten waard zijn.

Zo, nu is het tijd voor Tony’s en thee. En series. En Lena Dunham’s Not That Kind of Girl waar (o ja) ook nog een review over zal verschijnen. Allemaal leuke dingen voor jullie dus, omdat ik zo blij met jullie ben!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Anne 21 oktober 2014 at 22:04

  Ik wilde zeggen ‘het is je allemaal gegund’, maar dan bedoel ik natuurlijk niet het gedoe met je schildklier, want dat is gewoon stom. Maar echt. Je blog is awesome en fijn eerlijk. Daar hou ik van. :)

  • Reply admin 24 oktober 2014 at 16:09

   Nou ja, je weet al wat ik van deze comment vond, haha. Maar ik wilde toch even zeggen: ik ben blij dat die dingen die ik belangrijk acht op mijn blog ook belangrijk zijn voor jou :)

 • Reply Ilse 22 oktober 2014 at 12:27

  Tof om te horen allemaal, Leo! Vooral van die 12 volgers! Gaat lekker, ik ben trots op je. ^.^

  • Reply admin 24 oktober 2014 at 16:08

   Yay <3 dankjewel Iels. Snel afspreken, hoor!

 • Reply Stella 22 oktober 2014 at 15:10

  Je verdient het allemaal zo! Alle goeie dingen dus, niet dat van je schildklier, dat is heel erg rot. Maar vanaf nu kan ook dat alleen maar beter worden, toch? Let’s stay positive! Ik ben geloof ik een van die nieuwe volgers, en ik ben blij dat ik je zo blij heb kunnen maken daarmee! Woehoe! Liefs, Stella.

  • Reply admin 24 oktober 2014 at 16:08

   Yaaay, jij had ook al zo’n leuke reactie. Dankjewel! <3

 • Reply Nadia 22 oktober 2014 at 15:26

  Ik ben benieuwd naar de review van dat boek, zie de cover vaak voorbij komen op Social media haha en aangezien ik ook graag boeken lees!

  • Reply admin 24 oktober 2014 at 16:08

   Ja, tof boek is het! Ben er nog niet helemaal doorheen maar de foto’s zijn al geschoten. Best een moeilijk boek om mijn mening over onder woorden te brengen, maar wel aan aanrader (nu al).

 • Reply Melissa 22 oktober 2014 at 21:27

  Ik kom hier voor het eerst, maar ben gelijk onder de indruk van je schrijfstijl. Ik vind het iedere keer dat ik een blog tegenkom waar mensen daadwerkelijk kunnen schrijven een ware verademing. Dus: chapeau voor dat. Ik ga je volgen, want ik kan hier wel meer van gebruiken in mijn leven.

  • Reply admin 24 oktober 2014 at 16:07

   Aaaah, ik vond je comment zo lief! Heb ‘m zelfs lekker blunt gedeeld op instagram. Hopelijk kan ik je nog meer van die noodzakelijke dingen voorschotelen ;)

 • Reply Lianne 24 oktober 2014 at 16:01

  Ha, wat toevallig. Ik ben jouw blog aan het doorspitten (ik heb heel wat gemist zie ik) en zie dat jij op mijn blog hebt gecomment. Leuk! En wat stoer, die persoonlijke post. Ben ook benieuwd naar je post over de minor journalistiek. Die heb ik nooit gevolgd helaas!

  • Reply admin 24 oktober 2014 at 16:06

   Ja, wat een toeval! Dankjewel voor je lieve comment. De post komt er snel aan :) Ik volgde afgelopen periode 7 vakken om hem wel te kunnen volgen, dus op zich begrijp ik dat er weinig mensen zijn die die minor kunnen volgen.

 • Reply Daan 27 oktober 2014 at 02:22

  Hopelijk bespreek je in die aankomende blog over Lena Dunham ook wat haar zo aanspreekt in jou, want ik heb laatst wat van ’t goede mens zit te kijken, maar ik word er niet warm of koud van. Eerder slaperig.

 • Leave a Reply