Getting personal

Heel Veel Leuke Dingen

Omdat ik simpelweg geen tijd heb om een cake/taart te bakken, foto’s te schieten van mijn nieuwe hopelijk heerlijke chocoladereep, stukjes te schrijven over studie gerelateerde dingen en al helemaal niet om hier uitgebreid een design neer te gooien: een lijstje. Gewoon. Voor deze druilerige dag waarop Zelia de halve marathon loopt en waarop ik niets anders doe dan werkstukken schrijven, dossieropdrachten maken en oefen examens verzamelen. Met thee, dat dan weer wel. Een lijstje met Heel Veel Leuke Dingen.

 • Tessa Rose Jackson. Haar album ‘Songs from the Sandbox’ inclusief graphics. Maar ook de herinneringen aan het concert vorige week woensdag. (Ik wil er iets over schrijven maar!!1!! zie puntje hierboven)
 • Boodschappen doen in Duitsland en er goddelijke dingen halen, zoals: Philadelphia Milka en speltbroodjes. Die combi, niet te missen.
 • Complimentjes van weet-niet-wie-allemaal over mijn blog. Hihi, ik schrijf natuurlijk voornamelijk omdat ik het leuk vind, maar 200 bezoekers op een dag is toch ook wel heel erg leuk.
 • Afgelopen donderdagnacht en de trefwoorden die erbij horen. Een geweldig avond, de bus missen, slapen in een vreemd bed…
 • De gedachte dat ik na een paar zware tentamens aankomende weken misschien mijn eerste studiepunten binnenhaal. In het kader van extreem positief kijken naar stressperiodes dan, hè.
 • Mama’s spruitjes. Ja, sorry, just true.
 • Het pakketje dat een dezer dagen op de mat moet vallen, dankzij Evelien
 • De beslissing dat ik me voorlopig niet meer ga inschrijven bij een sportschool. Het ‘moest’ steeds gebeuren en dat was geen lekker gevoel. Gewoon, even niet. Ik blijf hardlopen zodra ik tijd heb en ga me er verder niet te druk om maken.
 • Dat iedereen herfstvakantie heeft en allerlei leuke dingen wil doen, alleen… kan ik dus steeds niet.
 • Hele speciale dames die ik vorig week vrijdag ontmoet heb. Inclusief leuke fotosessie (maar geen tijd om de foto’s te bewerken, zucht).
 • Herfst. Thee. Dikke sjaals. Toestemming om te koukleumen. Vroeg in een warm bed. Winterkost. Ijskoffie. Speculaas. Chocolaaaaaa.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Sylvia 14 oktober 2013 at 13:53

  Spruitjes: brrr. IJskoffie: yeah! Zelfs in de winter ;)

 • Leave a Reply