Getting personal, Give them love, Winactie

Een verjaardagspost (lekker origineel) + giveaway!

Hiep hiep hoera, er is één jarig! Normaal ben ik het niet soort meisje dat overal rondbazuint dat ze jarig is, maar deze week kan het me eigenlijk allemaal niet zoveel schelen want anderen daar wel niet van vinden. Bovendien weet je dat ik bezig was het met samenstellen van een leuk pakketje als je me volgt op social media (Twitter, Facebook en Instagram). En wie jarig is trakteert natuurlijk!

Sooo, I present you: A surprise package! Huh, wat? Ga je nu echt zo vervelend doen? Je gaat iets weggeven en je gaat niet vertellen wat er in zit? WAT IS DIT?

Ja, je hebt me helemaal goed begrepen. Ik ben echt een sucker voor cadeautjes en verrassingen en geheel in die stijl geef ik mijn giveaway dan ook weg. Wat er ongeveer inzit? Praktische dingen, creatieve dingen, stationery, persoonlijke notes en een verrassing die je niet online of in de winkel kan kopen… Dit brengt het pakket op ongeveer een waarde van 45,- en dat leek me een leuke eerste giveaway. Toch? :)

Er zitten dingen in die ik leuk zou vinden om te krijgen, maar ook vooral dingen die ik leuk vind om te geven! Ik vroeg jullie wat jullie graag zouden krijgen, maar daar kreeg ik erg weinig respons op dus ja… hier moeten we het mee doen :-)


Ik heb extra hard mijn best gedaan op een mooi inpakpapiertje en het inpakken. Lief, hè?

Goed, nieuwsgierig? Hoe win ik deze doos aan surprises? Heel simpel!
Like de Facebookpagina van Sleeping Lion (en geef even aan onder welke naam)
Like het bericht op de facebookpagina
Volg me via Bloglovin’
Like het bericht op Bloglovin’
Laat een comment achter met een werkend e-mail adres, want hier zal ik de winnaar op mailen!

Je hebt tot volgende week zaterdag 19 juli de tijd om mee te doen. Wie na 19 juli om 00:00 uur reageert wordt niet meegenomen in de loting! (Ik wilde eerst de leukste reactie doen, maar dan wordt er waarschijnlijk zoveel geslijmd dat het niet leuk meer is… grapje).


2

Zoveel regeltjes? Ja, er zit heel veel liefde en tijd in dit pakketje (en mijn blog) en ik hoop dat het terecht komt bij een Sleeping Lion lezer die het oprecht leuk vind om het te winnen. Als er iemand wint die random van winactie naar winactie hupt, dan zou ik dat zonde vinden. Dat betekent overigens niet dat lurkers geen kans maken, maar ik zou het leuk vinden als je dan wel even wat van je laat horen!

Zo nu ga ik verder dubben over de keus of ik mijn propoints ga besteden aan hazelnootschuimgebak, kersenvlaai of toch appeltaart. Of misschien het buffetje van vanavond? Het wordt vast een hele mooi dag, want ik doe de hele dag al niets anders dan lachen. Had ik al gezegd dat dit leukste week van het jaar is? Oja, gisteren nog!

Geniet van het prachtige weer en maak er allemaal nog een mooie dag van!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Nicky 11 juli 2014 at 17:59

  Jaaaaaa lieve Leo, ik ga een liedje voor je zingen, hier komt ie …

  Errrrrrrrr is er één jarig, hoera, hoera,
  Dat kun je wel zien, dat ben jijjjjjjj!
  Wij vinden dat allen zo prettig ja, ja,
  En daaaaaaarom zingen wij blij blij blij blij!

  Zij leve lang, hoera, hoera, …

  En zo gaat het nog wel even door, you know the song. Fijne verjaardag en uhhhhh, hopelijk tot heeeeeeeel snel! En op z’n Fries sluit ik m’n felicitatie nu af met drie dikke tûten

 • Reply Zina 11 juli 2014 at 18:13

  Hieperdepiep hoeraaaaa, gefeliciteerd!! Wat ontzettend leuk dat je nu een give-away doet, terwijl JIJ jarig bent. Ik doe graag mee met de winactie en heb aan alle ‘eisen’ voldaan (op Facebook heb ik je geliked onder de naam Zina Geurtjens en op Bloglovin’ volg ik je onder de naam Ziensjen). Krijg door deze post nog meer zin in mijn eigen verjaardag, volgende week donderdag. Fijne dag nog! X

 • Reply Femke 11 juli 2014 at 18:15

  Van harte proficiat met uwen verjaardag! Leuke win acties, verrassingen zijn het beste! Zoals je weet lees ik je blog wél (wel stiekem, want mijn blog is Dood op moment en ik houd van een stiekeme lezer zijn ook al staat jouw blunder met de kast wel in de laatste post op mijn blog en dit is onzin) maar ook al ben ik een stiekeme lezer een pakketje kan ik niet aan mn neus voorbij laten gaan hè? Zo ben ik dan ook wel weer.

  Nou, ik ga je eens effentjes liken op feesboek onder de naam van Femke Yska en mijn email adres is femke.94[at]hotmail.com!

  Maak er een fijne dag van vandaag!

  liefs,
  Femke

 • Reply Marieke 11 juli 2014 at 20:32

  Ooooooooh ik ben DOL op verrassingen! (Jammer genoeg dat de meeste mensen zo vaak ‘verassingen’ schrijft (die zijn minder leuk) dat ik áltijd meteen moét checken of het woord goed geschreven is als ik het tegenkom). Nou, op Facebook volgde ik je al (Marieke van Woesik) maar op Bloglovin nog niet. Nu wel :) Enne, GEFELICITEERD natuurlijk!

 • Reply Petra 11 juli 2014 at 20:32

  Wat superleuk! Ik doe natuurlijk mee, want dat is natuurlijk een leuk cadeautje (op mijn verjaardag, de 26e juli :))! Ik heb ze allemaal gedaan en je weet wel hoe ik heet :) (Ik reageer liever niet met mijn achternaam erbij). En nu het belangrijkste: GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAAAAG! (En je klinkt zo blij en dat doe je al een paar dagen en dat is zo fijjjjn!) Deze zomer moeten we maar eens afspreken :)

 • Reply Jenn 11 juli 2014 at 21:40

  Gefeliciteerd!! Natuurlijk doe ik mee, ik heb alles gedaan :)

 • Reply Lisa 12 juli 2014 at 08:52

  Eerst en vooral: een gelukkige verjaardag! Hopelijk heb je een fijne dag. :-)
  Ik weet niet of ik mag meedoen omdat ik in België woon, maar hoe dan ook wil ik graag een kans wagen. ;-)

 • Reply Nathalie 12 juli 2014 at 15:15

  Nog gefeliciteerd Leonie! En ik doe graag mee met je giveaway! Aan al je instructies heb ik voldaan.

  groetjes, Nathalie (van Beek)

 • Reply Marieke Haver 12 juli 2014 at 17:10

  Jaaaaa!! Zooo leuk dat je geniet van het jarig zijn!! WiehooO! Nog heel erg Gefeliciflapstaart (flaauuww ;p) met je birthdayy!! SUPERDUPER leuk dat je een mooi pakketje heb weten samen te stellen. Ik ben een stille meelezer en heb hier en daar wel eens een berichtje geplaatst. IK ben benieuwd wie de gelukkige mag zijn om jouw bijzondere cadeautje open te maken!

  Ik volg je op facebook en bloglovin’ en de berichten geliked. Op FB kan je me vinden onder de naam Marieke Haver :)

  Heb een fijn weekend! :)
  SMILEEE :p

 • Reply Jolien 12 juli 2014 at 23:43

  Gelukkige verjaardag! Ik hou van cadeautjes, dus dat pakje mag zeker mijn richting uitkomen. Ik heb je Facebookpagina geliket onder de naam Jolien Van Staeyen. Geniet nog van je dag (nog een kwartiertje, hoera!)

 • Reply Masha 13 juli 2014 at 18:10

  Woehoee gefeliciteerd! Echt super leuk dat je zo’n verrassingspakket samen hebt gesteld, is weer eens wat anders :) Ik doe zeker mee en heb alle dingetjes gedaan!

 • Reply Femke 14 juli 2014 at 09:03

  Veelstelaat maar alsnog van harte gefeliciteerd!! Maar nu voel je je wel weer een dagje extra jarig! Haha.
  Deze post heb ik helemaal gemist toen je jarig was :( ik hoop dat je een super dag hebt gehad met lieve mensen en lekkere taartjes!
  Via Fitbeauty.com ben ik jouw blog tegengekomen en ik vind het super! Je het echt een super fijne schrijfstijl :) keep up the good work!
  Oh en ik had nog nooit van bloglovin gehoord, maar wat een suuuper leuke site! Alle blogs gebundeld! Dat is echt ideaal :) dus bedankt voor de tip!

 • Reply Anne 14 juli 2014 at 18:40

  Alsnog van <3-te gefeliciteerd, maak er een te gek (blog)jaar van! Ik heb je een like gegeven via Anne van Egmond.

 • Reply Esmee 14 juli 2014 at 18:42

  Hoera! Nog gefeliciteerd! :)
  Ik doe graag mee met je actie en heb aan alles voldaan…

  Esmee (Roozendaal)

 • Reply Ilse 14 juli 2014 at 19:57

  Jippiededippie! :) Jij weet genoeg. I’m in. =3

 • Reply Mirthe 15 juli 2014 at 00:10

  Lieve Leonie, beetje mosterd na de maaltijd dit maar nog gefeliciteerd hè! Ik luister nu naar een reggaenummer over vrij zijn van materiële wensen (“and am freeeee from material cares and I know mah life will never be tha same again, no material cares, material cares on ma mind”) en zo dus het voelt een beetje tegenstrijdig om mee te doen aan een winactie maar ik ben gewoon superbenieuwd hiernaar omdat je zo enthousiast bent over je verrassingspakket! En omdat alleen al dat inpakpapier mooi is, dat printje haha.
  Ik ben echt een beetje dood in blogland, ik reageer nergens en ik schrijf niets en ik lees ook minder blogs (alleen persoonlijke blogs eigenlijk of lifestyleblogs van bloggers die ik gewoon heel leuk over vind komen want nog meer boeken-die-ik-zou-moeten-lezen en films-die-ik-zou-moeten-zien en trends-die-ik-zou-moeten-dragen en plaatsen-die-ik-zou-moeten-bezoeken passen even niet in mijn hoofd) maar ik lees hier regelmatig even bij en vind het leuk om je te volgen ook via Twitter en zo. Oké ik snap niet helemaal waar dit lulverhaal heengaat (hoe minder slaap, hoe minder samenhangend alle dingen die ik zeg en typ zijn) dus euh ja, ik like je op Facebook en zo! :)

 • Reply amanda vd broek 17 juli 2014 at 08:27

  wow, ik hou wel van verrassingen en kans maken op iets :D.
  Ik doe daarom graag mee. Ik volg alles onder de naam @amandavdbroek ;) Groetjes !!! X

 • Reply zoe 18 juli 2014 at 20:29

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 • Leave a Reply