Getting personal

Een verhaaltje vol Leuke Dingen

Het is alweer bijna donderdag als ik dit schrijf en ik weet niet waar de tijd is gebleven. (Hebben jullie ‘m recent nog gezien?) Het weekend bracht ik door met… ja, wat deed ik eigenlijk? Ik had in ieder geval een boel drankjes en een leuke avond met vrienden op de zaterdag en ik had een ‘mini-photoshoot’ bij de buren op zondag. Dat was leuk! Ik ga de foto’s niet delen want a) daar ben ik een amateur voor en b) het was super slecht weer en de belichting viel niet helemaal uit zoals ik wilde.

Deze week stond en staat ook weer goed vol gepland, maar eigenlijk vind ik dat bomvolle schema deze week vooral heel leuk (verjaardagen, visites, zondag). Hoewel ik dik achter loop met nano (niet zo’n beetje ook) hoop ik dat in het weekend te kunnen inhalen. Voor volgende week heb ik maar vast vooruit gewerkt, met een hele speciale reden… Zondag ga ik namelijk de meiden van JKR ontmoeten tijdens ons eerste JKR meeting. Dit zal in Utrecht zijn, dus als je iemand ziet lopen met semi-rood haar, bolle wangen en donker bruine ogen, schroom dan niet om gedag te zeggen. Ik heb er enorm veel zin in, maar stiekem is het ook wel een beetje spannend. Ik blijf natuurlijk een beetje de kneus onder de hardlopers met die slakkengang van mij.

Speaking of hardlopen, het moment dat je dit leest (of een uurtje later) hoop ik een rondje te rennen. Ik zeg maar hoop, want mijn conditie heeft me aardig in de steek gelaten (achterstallig onderhoud zullen we maar zeggen) en daarbij is ook mijn weerstand niet meer je-van-het. Ik herinner me afgelopen dagen vooral als veel thee, een koude neus, een dikke winterjas, vieze regendruppels en warme bussen. Die bus zag ik omdat ik met de nieuwe periode ben begonnen en tot nu toe vind ik alles nog steeds leuk klinken. Ook haalde ik de eerste studiepunten binnen en dat is toch wel een lekker gevoel.

Het is zo fijn als je echt het gevoel hebt dat je op de goede plek zit. Amper een jaar geleden zat ik nog te ploegen op dat verschrikkelijke PWS en zie nu eens waar ik mee bezig ben. Ik vraag me nu vooral af waar ik dan over een jaar wel niet zal staan. Moet ik al plannen maken voor de zomervakantie? Wat ga ik nog meer doen? Maar dat lijken me mooie vragen voor een voornemenspost aan het eind van het jaar.

Fijne donderdag! (gewoon, omdat het kan)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Daan 7 november 2013 at 21:37

    Ja, dat is inderdaad een enorm goed gevoel als je op je plek zit! Ik hoop dat volgend jaar met een nieuwe studie te bewerkstelligen!

  • Leave a Reply