Fotografie, Getting personal, Winactie

Een klein kerstcadeautje in een oranje doosje (+winactie)


Al eerder dit jaar werd ik benaderd door Printic of ik wat foto’s wilde bestellen en deze wilde reviewen. Nu ben ik zelf van mening dat je nooit honderd procent eerlijk kan reviewen als je een product in je schoot geworpen krijgt, maar ik wilde de samenwerking graag aan gaan. Ik besloot de foto’s van Londen door te geven in hun fancy app en drie weken later lag er een mooi pakketje. Hoewel de foto’s echt heel mooi zijn, heb ik ze nog altijd niet opgehangen. Oeps. Iets met ruimtegebrek. (Hoewel je het hier niet zo merkt, ben ik dol op foto’s maken en staan er meer foto’s in mijn kamer dan andere accessoires).

Een tijdje geleden ontving een mailtje met informatie over nieuwe producten van Printic. Ze hebben bijvoorbeeld deze leuke Christmas box (cadeautje voor iemand aan de andere kant van de wereld misschien?) En wat dacht je van deze magneetjes?

Ik zou er zowat een Amerikaanse koelkast voor aanschaffen. Weet je wat ook leuk zou zijn? Als ik mijn kalender op magneetjes kon printen, dan kon ik ze tegen die koelkast aan hangen in plaats van prutsen met een touwtje (work in progress). Handig voor mensen met twee linkerhanden. (Kijk Printic: Ik heb een idee voor jullie. Krijg ik nu een deel van de winst? ;) Grapje).

Het contact dat ik met de communicatiemensen daar heb is altijd heel leuk (daarom durf ik ook zo brutaal te zijn mwuhaha). Dat zeg ik niet om te slijmen, maar ik vind dat het echt een bedrijf is dat begrepen heeft hoe ze met bloggers om moeten gaan. (En dat doen niet alle bedrijven. Nee. Echt niet. Zelfs ik kan dat zeggen met mijn 200 volgers). En dat wil ik natuurlijk alleen maar ondersteunen. Enne het allerleukste moest nog komen, want ik mocht niet alleen zelf weer nieuwe foto’s testen (yay!) maar ook een zelfde product weggeven.

So I introduce you: winactie #3 dit jaar. Vind ik leuk. Iets met groeien en groter worden, erkenning en liefde rond kunnen strooien. Vooral dat laatste. Ik wilde graag een soort van iets terug doen en doe dat in de vorm van een klein kerstcadeautje. Maar eerst laat ik jullie mijn printjes zien.

Het idee achter de foto’s was dat een moment dat ik dit jaar mee heb gemaakt in dezelfde maand me er volgend jaar er weer aan kan herinneren. Het is alleen niet bij alle foto’s gelukt, want sommige maanden waren veel voller dan de andere. Zo is de taartjes foto eigenlijk uit de zomervakantie en de Laika foto’s zijn zomaar ergens geschoten.

Januari: taartjes en koffie. Want druilerig weer, dus dan is dit feelgood material.
Februari: Het uitzicht vanuit de hotelkamer in Den Haag, de ochtend van de CPC loop (die in maart was, ja).
Maart: Laika en zonnestraaltjes. Word ik gelukkig van.

April: Terugblikken naar Zuid-Afrika 2011 met mijn zelfgemaakte fotoboek, waar ik enorm trots op ben.
Mei: Laika in het bos met een stok die groter was dan het pad waar op liepen. You may guess what happened.
Juni: De maand na de desastreuze Marikenloop run zag ik het allemaal helemaal niet meer zitten. Mijn schenen deden zo’n pijn. Die medailles laten dan altijd weer even zien dat ik het maar mooi wél gedaan heb.
Juli: Het buffet dat we serveerden op mijn verjaardag. Een hele bijzondere dag, want alles kwam die week op zijn pootjes terecht en het was de beste week van het jaar. Precies het tegenovergestelde van die week in 2013.

Augustus: Lunchen bij Bagels & Beans met vriendinnetje Y. Volgens mij deden we dit eigenlijk nog later, maar dan kwam de rest van mijn foto’s niet meer uit. Het was een hele fijne spontane woensdagmiddag in het zonnetje, met de beste ijskoffie ooit en we deelden een Bagels Tapas. So. Good.
Oktober: Oktober stond dit jaar heel erg in het kader van veel studeren, mijn Honoursproject, bloggen, contacten met mensen, een stage zoeken (en vinden!), het buitenlandverblijf. Dit shot van het boek ‘How Blogs Work’ (review komt eraan) vormde daar een mooie samenvatting van.
November: Een selfie met vriendinnetje N. toen we in het publiek zaten bij DWDD. Ik weet dat dat eigenlijk veel eerder was (en niet een maand geleden) maar ik kwam in de knoop met de maanden en ik wilde deze foto er per se bij hebben. Het was echt een enorm leuke dag en ik zal pal achter Matthijs. Vol in beeld. Met mijn rode hamsterwangen. Voor wie het zien wil kan ik de link van de aflevering sturen ;)
December: Een random avondshot van Nijmegen, dat ik maakte onder het mom van ‘Even instagrammen hoor!’ nadat ik samen met het beste vriendinnetje naar The Hungergames Mockingjay Part 1 was geweest. Dit herinnert me aan fijne avonden met bijzonder mensen en onze liefde voor films. Jullie zien dat niet natuurlijk, maar dat is ook wat ik zo speciaal vind aan deze Printic kalender.

_______________________________________________________________________________________________________________

Wat moet je doen om ook je eigen customized kalendertje te kunnen winnen?

 • Volg me op Bloglovin’ en like deze post
 • Vertel me een verhaal van één van de foto’s die je graag zou laten drukken. En bij welke maand? Zomaar? Omdat het een prachtige foto is? Ik hoor het graag!
 • Optioneel: volg Sleeping Lion op Facebook :) (waar ik niet alleen links plaats, maar ook vragen over de inhoud van mijn blog!)

Note: Bij de vorige winacties deden een aantal mensen mee die niets doen dan op wijacties reageren, ik zal maar vast verklappen dat je de moeite dan niet hoeft te doen, want dat vind ik een beetje flauw. Als je een stille lezer bent mag je wel gewoon meedoen, maar als je op 100 winactie a day reageert vind ik je verdacht ;) Sorry.

Je kunt de code om zo’n kalender te maken winnen tot 19 december. Dan kies ik volledig willekeurig een winnaar, die ik mail. Vul dus wel even een e-mailadres in waarop ik je kan bereiken. Je kunt de code dan cadeau doen met Kerst, maar de afbeeldingen gaat waarschijnlijk niet lukken. Printic zegt te bezorgen binnen 5 dagen, maar het duurt bij mij altijd zo’n 14 dagen. Niet erg, maar hou er eventjes rekening mee als je spannende plannen hebt.

Dat is alles. Geen gekke voorwaardes of extra dingen dit keer. Je mag me natuurlijk altijd ook nog op mijn andere social media kanalen volgen en als je een berichtje wil delen, vind ik dat ook hartstikke leuk maar het is niet nodig. Jullie hebben al zoveel mooi dingen gedaan voor mij dit jaar, dat ik graag een beetje terug wil geven. (Ik had graag zelf een pakketje gemaakt, maar zonder bijbaan gaan dat soort dingen wat moeilijker).

Ik hoop dat-ie een beetje in de smaak valt en kijk uit naar alle mooie verhalen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Sylvia 11 december 2014 at 16:39

  Awhh, dat is leuk!! Ik zou graag een gezinskalender in huis willen. Bijvoorbeeld met deze foto van pap en mij voor april, mijn geboortemaand (https://awickedworld.files.wordpress.com/2014/06/imgp1152.jpg) Of deze met mam in een van de zomermaanden (http://awickedworld.files.wordpress.com/2014/05/imgp1154.jpg) En de foto van mijn ouders als net getrouwd stel voor de maand september (http://awickedworld.files.wordpress.com/2012/09/dsc058631.jpg) Het is niet dat er een speciaal verhaal bij de foto’s hoort, maar mijn ouders zijn (logischerwijs?) erg belangrijk voor me, dus zou het leuk vinden om een kalender met onder andere foto’s van hen in mijn appartementje te kunnen hangen :) Ik had trouwens even gemist dat je een Facebookpagina had, dus die heb ik geliked, via Bloglovin volgde ik je al en heb ik daar het hartje ingedrukt :)

  • Reply admin 18 december 2014 at 14:35

   Aaah, wat een leuke foto’s voor zo’n kalender. Bijna vintage, hihi. Je lijkt best veel op je moeder of niet, als ik het zo zie ;)

 • Reply Dina 11 december 2014 at 17:07

  Wat een mooie foto’s! Leuke winactie ook (maar ik sla ‘m over). Heel veel succes voor iedereen die wel mee doet! :)

 • Reply vintageandbeauty 11 december 2014 at 17:12

  Oh zo onwijs gaaf dit. Heel leuk dat je dit mocht laten afdrukken.

  • Reply admin 18 december 2014 at 14:36

   Maar je wil niet meedoen? :(

 • Reply Kim 11 december 2014 at 18:17

  Super leuk!

 • Reply Nadia 11 december 2014 at 18:55

  Ik vind polaroid design altijd erg leuk!

 • Reply Lieke 11 december 2014 at 20:17

  Ooh superleuk! Er komen in 2015 een hoop veranderingen in mijn leven aan, en wel zo leuk om dan wat foto’s van afgelopen jaar af te drukken :)

 • Reply Petra 11 december 2014 at 20:28

  Wat leuk! Maar ik ben veel te lui en druk om dat uit te zoeken, haha! Ik heb ook nog een aanbieding van een website om over te bloggen en daar mag ik 2 fotoboeken maken (ohhhh, leuke voor kerst voor mijn moeder! Bedenk ik me nu), maar hoe lang die aanbieding al wel niet ligt..

 • Reply nina || happy acorn 12 december 2014 at 09:43

  Oe toffe winactie! Ik doe graag mee :) En ik ben een ramp in (foto’s) kiezen, maar ik heb er toch eentje. http://www.happyacorn.nl/wp-content/uploads/2014/12/trouwfotobusvoorpixum11.jpg
  Deze foto hoort bij september, want toen trouwde ik en september is sowieso mijn lievelingsmaand (iets met een verjaardag enzo). En we trouwden in Nijmegen en dat is mijn lievelingsstad, en ik trouwde met floris en dat is mijn lievelingsmeneer. En ik word gewoon heel blij van deze foto :) Is dat genoeg verhaal?

  • Reply admin 18 december 2014 at 14:40

   Wat een bijzonder plaatje! Die zou zeker niet misstaan :) (Ik vraag me trouwens af Nina, waarom zeg je altijd floris zonder hoofdletter? Of is dat gewoon zonder opzet? hahah)

 • Reply Eva 12 december 2014 at 13:20

  Ik ben ook helemaal verslingerd aan Printic <3

 • Reply Hilde 12 december 2014 at 15:18

  Leuk leuk! (Ik denk eigenlijk wel dat ik tot nu toe een stille lezer ben geweest, forgive me..). Zo’n minimalistische kalender kan nooit kwaad, past denk ik mooi op een witte deur.
  Oh & deze foto (http://instagram.com/p/sIBUm7uoJh/?modal=true) wordt de augustus-foto. Een heerlijk weekendje in Denemarken; wandelen en thee drinken.
  (Ik ken haar niet, maar vind de comment van Nina erg leuk!)

  • Reply admin 18 december 2014 at 14:39

   Wat leuk dat je een keer een reactie achterlaat, Hilde! En wat een prachtige foto voor augustus. Je hebt sowieso een mooie verzameling op instagram staan, zeg :)

 • Reply Lauriëtte 14 december 2014 at 11:24

  Wat een leuke winactie! Heb je artikel geliked op Bloglovin, maar kan je helaas niet liken op Facebook want ik heb geen Facebook! :( Ik zou denk ik van elke maand een hoogtepuntje kiezen! Zeker in het afgelopen jaar zijn er veel hoogtepunten en dieptepunten geweest en dan is goed te zien dat het steeds meer de goede kant op ging! :D

  • Reply admin 18 december 2014 at 14:38

   Ik wilde ook hoogtepuntjes kiezen, maar ik bleek die niet allemaal te hebben gefotografeerd, hahaha!

 • Reply Nicole 15 december 2014 at 22:20

  Ik ontvang de foto’s van Printic wel altijd binnen die 5 dagen!
  Leuke winactie.. ik heb inderdaad ook altijd hele fijne conversaties met hen!

  • Reply admin 18 december 2014 at 14:37

   Ah, dan zal het aan het gat van een woonplaats van mij liggen! ;)

 • Reply alexa 19 december 2014 at 10:36

  wat een super toffe win actie en wat ziet die van jou er leuk uit alleen ben ik volgens mij al te laat om nog mee te doen. Anders had ik een kalander gemaakt van mijn stage tijd in Turkije voor de zomermaanden

  • Reply admin 19 december 2014 at 10:38

   Zal ik een uitzondering maken? Ik had nog niemand gekozen, dus je doet bij dezen gewoon fijn mee!

  Leave a Reply