Blog

Je kwam hier omdat je een klein beetje meer wilde weten over Sleeping Lion, toch? Nou, daar is eigenlijk helemaal niet zoveel over te vertellen. Hetgeen je moet weten vindt je namelijk meer in mijn blogpostst dan op deze pagina, maar vooruit, laat ik je een handje helpen.

Ik blog nu zo’n 6 á 7 jaar en heb veel subdomeinen versleten voor ik in 2013 besloot Sleeping Lion aan te schaffen. Ik werd die zomer achttien en volwassen genoeg om iets te hebben dat ik mijn eigen site kon noemen. Het knutselen aan layouts leerde ik van mijn periode op het inmiddels uitgestorven forum van Kindertent. Daar deed ik mijn eerste stapjes in de wereld van de HTML, CSS en webdesign. Het schrijven; de drang om alles wat ik niet kon vertellen neer te pennen, en het gedeelte van mij dat een creatieve uitlaatklep nodig had leidde tot mijn blog.

Het eerste jaar gebeurde er vrij weinig op mijn rommelzolder op het web. Neem maar eens een kijkje in het archief en do the math en je snapt waarschijnlijk meteen waarom. De tijd daarna begon mijn blog gestaag te groeien en namen de gesponsorde post en winacties heel mondjesmaat toe. Inmiddels komen er zo’n 1500-2000 bezoekers per maand terecht op Sleeping Lion en heb ik op bijna al mijn sociale media zo’n 200 volgers. Ontzettend tof vind ik dat, ik ben iedere keer dat er iemand bij komt heel erg dankbaar. Hetzelfde geldt voor alle bijzondere reacties die men hier achterlaat, die kunnen mijn dag zoveel mooier maken!

Ik weet dat ik zelf nogal een chaoot ben met te veel ambities en te weinig tijd in een dag. Soms is Sleeping Lion dat ook. Maar over het algemeen probeer ik op mijn site een boel verschillende artikelen te plaatsen. Over het studentenleven, over (levens)lessen, over inspiratie, over sporten en afvallen, over boeken, films en series en andere mooie dingen die ik online tegen kom.

Daarnaast geldt dat als ik ergens niet achter sta of iets me niet aanspreekt dit nooit op Sleeping Lion zal verschijnen. Tenzij ik er mijn woede of ongenoegen op mag botvieren en jullie daarvan mag laten smullen. Voor zakelijk contact mag er altijd gemaild worden naar contact@sleepinglion.nl, over het algemeen ben ik namelijk best snel blij te krijgen.

Ik hoop dat je hier hebt gevonden wat je zocht en dat je nu weer lekker verder gaat lezen, want dat archief wordt iedere week een beetje voller!

Liefs,
Leonie

2 Comments

  • Reply Charlotte 15 mei 2016 at 21:06

    Wat fijn dat jij mijn blog ontdekt hebt, want daardoor ik die van jou en dat vind ik heel leuk! :) Superleuke blog!

    • Reply Leonie 16 mei 2016 at 14:01

      Haha, wat lief dat je meteen even terug bent gaan kijken en een berichtje achter hebt gelaten :) Je bent welkom!

    Leave a Reply