14 days to 15

13 DAYS TO 15: Blogenquête

Afgelopen jaar is mijn blog ontzettend gegroeid, maar ik geloof erin dat er altijd room is voor improvement. En daarbij heb ik jullie hulp nodig!

Aan het einde van het jaar ga ik jullie mijn ‘blogplannen’ voor 2015 vertellen. Daarbij wil ik heel graag van jullie weten wat er beter moet hier, wat er anders moet, wat er minder moet, etc. Ik heb daarom een enquête opgesteld en ik zou het heel erg waarderen als je die in wil vullen. Dan kunnen we samen namelijk in 2015 Sleeping Lion nog beter maken. Da’s een win-win want dan krijgen jullie betere content en dan kan ik veel duidelijker focussen op wat nodig is. Ik heb helaas geen fancy dingen te verloten onder de mensen die ‘m invullen, maar ik zal de resultaten zeker delen met jullie! (Ook leuk want dan roep ik: aaaah dat vond ik zo lief/fijn/handig en dan gaat dan over jouw bijdrage).

Een aantal van de dingen die ik zelf nog toe te voegen heb: er moet hier echt een frisse layout komen, ik wil een commentsysteem waarbij je een mailtje krijgt bij een reactie en de plugin CommentLuv moet werken. En meer. Maar dat is voor later dit jaar ;)

Hij lijkt misschien een beetje lang, maar het valt wel mee. Als je niet zoveel in te vullen hebt of op te schrijven ben je er zo doorheen, het kost je maximaal 5 minuutjes. 5 minuutjes die mij heel veel inzicht geven en mij gelijk een heel blij meisje maken :)

Dankjewel, leuke lezers!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sylvia 19 december 2014 at 11:26

  Heb ‘m ingevuld! Wel een opmerking over de leeftijden: als je 25 bent, kunt je eigenlijk twee opties invullen en mensen tussen de 35 en 45 hebben geen optie ;)

  • Reply admin 19 december 2014 at 14:37

   Dankjewel voor de scherpe blik! Had inderdaad een foutje gemaakt, is nu aangepast :)

 • Reply Lisa 19 december 2014 at 14:59

  Ik heb hem geprobeerd in te vullen voor je, ook al volg ik je nog niet zo lang. Hopelijk heb je er wat aan!

  • Reply admin 19 december 2014 at 16:54

   Dankjewel! Vast wel :)

 • Reply Karen Mee 19 december 2014 at 16:12

  Scherpe blik 2: Facebook bloedgroepen? :P

  • Reply admin 19 december 2014 at 16:54

   Hahaha, dat moet ‘bloggroep’ zijn maar dat is een autocorrect van mijn laptop ;) Thanks for telling!

 • Reply Irma 24 december 2014 at 14:58

  Ingevuld! Ben benieuwd naar de uitslag! (:

 • Leave a Reply