Weekly snapshots

Weekly snapshots: juni, juli en augustus

1. Een van de eerste mooie zomerdagen van het jaar. Toen wisten we nog niet dat we een hittegolf gingen krijgen… 2. Ik kocht nieuwe slippers, omdat ik bijna geen zomerschoenen meer had. Na een lange zoektocht voor ballerina’s (pasten niet), vond ik deze glazen muiltjes. Ik wilde ze nooit meer uit doen. 3. Ik ruimde mijn kast op… Zes jaar aan schoolspullen kieperde ik in de oud papierbak en mijn kamer voelde weer heerlijk opgeruimd. 4. Tijdens de diploma uitreiking met het beste vriendinnetje! 5. Sprong in de tijd: aan het zwembad in Frankrijk. Om een uur of negen na het eten nog even genieten van de avondzon zonder lawaai. Heerlijk. 6. Ik ging weer rennen! En het ging goed. Ik schreef er al over op JKR. 7. Gezonde muesli-blauwebessen-kokosnootsnipper-ontbijtjes. Met de #healthybreakfastclub. 8. Ik kocht een nieuwe lippenstift, want ik vind rode lippen leuk. Doen we gewoon. En een feestje vroeg er natuurlijk om dat het gedragen zou worden. Beetje scary at first, maar wel heel leuk! 9. Ik at een heerlijk half kippetje ‘zoals ie is’ bij een restaurantje bij Nieuw Milligen. Hoe ik daar terechtkwam? De blogpost volgt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Petra 14 augustus 2013 at 12:48

  Die lippenstift staat je mooi! Ik durf het ook niet, haha, helaas. Lekker zomerse collage :)

 • Reply Daan 15 augustus 2013 at 13:13

  Die hittegolf heb ik gelukkig ontweken, ik zat toen net in Schotland!

 • Reply Kinga 15 augustus 2013 at 17:32

  Oooh die lippenstift staat je goed! En het eten ziet er echt heerlijk uit!

 • Reply Laura - what about her 16 augustus 2013 at 19:26

  Mooie lippenstift. Lekker opgeruimd dus, en wat goed dat je weer hardloopt. Niet eng! Benieuwd naar je Nieuw Millingen verhaal.

 • Reply Mylene 16 augustus 2013 at 21:48

  Lekkerrr, zo’n ontbijt. Wat een fijne plaatjes heb je :)

 • Leave a Reply