Getting personal

Hoe was jouw januari?


Bonjour!

Hoewel ik hier eigenlijk, in mijn ogen, best wel persoonlijk blog, kom ik de link naar Sleeping Lion vaak tegen onder de categorie ‘omniblogger’. Ik ben er zelf ook nog niet helemaal uit wat dat precies te betekenen heeft, maar het bevalt me wel. Mijn blog is een gezellig zooitje van van alles en nog wat dat me interesseert, raakt of dat me belangrijk lijkt om te delen. Een persoonlijke update van de afgelopen weken lijkt me dan ook best te kunnen.

In het kader van af en toe over le study bloggen: morgen begint een nieuwe periode and I’m excited. Na de tentamens, het vele leerwerk, de boeken die ik verslonden heb en het opruimen en schoonmaken van mijn kamer, vind ik dat namelijk eigenlijk wel fijn. De vakken die ik krijg hebben alles behalve sexy namen, ik noem een ‘Bedrijfscommunicatie onderzoek’ of een ‘Bedrijfstaal’ maar I shouldn’t judge a book by its cover. Ik krijg ook het vak ‘Interculturele communicatie’ en dat lijkt me dan wel weer heel interessant. (Dit zou deels door dit blogje van Debby kunnen komen, I mean, dit klinkt toch leuk?!) Nieuwe vakken en een nieuw rooster, dus dat betekent weer eventjes wennen aan het nieuwe ritme.

De rest van de afgelopen tijd? Ik ging naar de Winter Efteling met het beste vriendinnetje, maar het was regenachtig en koud en geweldig tegelijk. We hebben alle jeugdtrauma’s (Villa Volta is echt heel eng als je acht bent, same for het Spookslot) overwonnen, zijn in Vogelrok geweest en raakten er gedesoriënteerd, aten pannenkoeken bij Polles Keuken en sloten de dag af in het Sprookjesbos. Dat blijft mijn favoriete Efteling plek. Daarnaast las ik Divergent en Insurgent en begon ik in Allegiant. Startte een zoektocht voor een nieuw baantje. Ontwierp een nieuwe site. Sleutelde aan mijn header maar gooide alles weer weg. Hield spontaan een filmavond (Wolf of Wallstreet) met vrienden en ging om half twee slapen. Kreeg nieuwe steunzolen (yay!) en kletste met vriendinnen die ik niet meer zo vaak zie. Ik stuurde mijn lange vlecht op naar Stichting Haarwensen en werkte alle to-do lists af. Laat het maar maandag worden, ik ben klaar voor de nieuwe week.

Ik keek heel veel Boer zoekt Vrouw (al die boeren zijn zo adorable, verder koester ik geen wens om ook naar het platteland te gaan) en lees heel graag Nynke’s stukjes, ik moet er altijd om lachen. Ik kreeg een leuk mailtje van Printic maar daarover snel meer. Verder hoop ik dat de winter ons dit jaar over slaat en dat de dikke kleren snel weer uit de kast mogen.

Dit blogje kan zowel in het lijstje ‘gratitude’ als ‘herinneringen’ als ‘spontaan gebabbel’, maar dat maakt ook niet zoveel uit. Hoe was jullie maand januari en wat heeft februari voor jullie in petto? Ik hoor het graag in de comments!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Zoë-Amber 2 februari 2014 at 19:47

  Succes met die nieuwe vakken!

  Interculturele communicatie al helemaal XD
  Krijg je inderdaad leuke en hilarische situaties bij, maar de vakken die ik binnen IC heb gevolgd (en dat zijn er nogal wat) duiken op een bepaald moment zo diep de materie in dat het leuke er al snel vanaf gaat :(

  Hopelijk houden ze het bij jou op handkusjes en obscene gebaren ;)
  Succes!

  En wat betreft je vraagje op het eind: Mijn januari stond in het teken van een heerlijke vakantie op Lanzarote, en februari volledig in het teken van het afronden (hopelijk) van mijn masterthesis…al is dat nog een verre toekomst als ik er nu naar kijk :( -wil niet-

 • Reply Laura 2 februari 2014 at 20:05

  Succes met je nieuwe vakken!

  Als ik dit zo lees wil ik eigenlijk direct naar de Efteling. Ik ben helemaal niet van de attracties, maar de sfeer is zo geweldig!

  Mijn januari stond in het teken van Boaz, onze golden retriever pup die we sinds eind december hebben. Lief, vertederend en bovenal vraagt het veel energie (terwijl ik dit typ springt ie op mijn toetsenbord. Verder veel overwerk door de realisering van een nieuwe website.

  Februari wordt niet veel anders, dus ik timehop graag vast naar maart.

 • Reply Sylvia 2 februari 2014 at 23:26

  Jaah, BZV! Johan was toch wel favo boer van dit seizoen :)

 • Reply Jildou 4 februari 2014 at 17:21

  Succes met je nieuwe vakken. En Villa Volta is inderdaad heel erg eng als je acht bent. Zelfs nu ben ik er nog niet groot fan van

 • Reply Laura - what about her 5 februari 2014 at 13:55

  Succes met je nieuwe vakken! Oh, ik heb ook zo’n zin om naar de Efteling te gaan. Mijn januari was ook erg hectisch (gister net Instagram update gedaan, te lang geleden) maar wel leuk! Heb je nog plezier van je camera?

 • Reply Eva 6 februari 2014 at 12:43

  Leuke blog! :)
  Heel veel succes (en plezier!) met je nieuwe vakken. Januari was voor mij wat chaos, veel nieuwe projecten en dingen en februari wordt precies zo vrees ik ;)

 • Reply Debbie 6 februari 2014 at 13:57

  Je schrijft leuk… en persoonlijke stukjes zijn altijd wel leuk te lezen. Wat leuk naar de Efteling alleen wel jammer van de regen… Maar jullie hebben je dus wel vermaakt en daar gaat het om.

 • Reply Daan 7 februari 2014 at 17:34

  Mijn januari was bijzonder niet-interessant. Februari wordt hetzelfde, denk ik.

 • Reply June 8 februari 2014 at 22:18

  Efteling blijft een feestje! Ik ben in januari toevallig ook nog geweest, met een zelfde voorliefde voor het sprookjesbos. Moest wel huilen bij Meisje met de Zwavelstokjes, maar dat is ook niets nieuws.

  Zo te zien was het een drukke, maar nuttige maand voor je. Dat zijn de beste, right?

 • Reply Olga 11 februari 2014 at 19:25

  Mijn januari was voornamelijk erg druk :(

 • Reply Danielle 14 februari 2014 at 15:59

  Printic, daar moet ik ook nog mee aan de slag! En ik wil ook graag weer eens naar de Efteling ;)

 • Leave a Reply